Tickets voor de musical Carmen La Cubana in het DeLaMar Theater in hartje Amsterdam.

DeLaMar Theater

Tot 20% korting.
270+ gekocht
Kies optie

In een Notendop


De muziek van George Bizet met opzwepende Latin klanken, vurige dans en een gepassioneerd liefdesverhaal, om de hoek van het Leidseplein.

Wat je krijgt


 • Wat: Carmen La Cubana
 • Wanneer: 29 t/m 31 januari en 5 t/m 7 februari 2019
 • Waar: DeLaMar Theater, Amsterdam
 • Tijdstip: 19:30
 • Tickets zijn inclusief servicekosten

Kies uit 6 opties

 • € 49,99 voor een ticket 2e rang - dinsdag 29 januari (waarde € 62,60)
 • € 49,99 voor een ticket 2e rang - woensdag 30 januari (waarde € 62,60)
 • € 49,99 voor een ticket 2e rang - donderdag 31 januari (waarde € 62,60)

 • € 49,99 voor een ticket 2e rang - dinsdag 5 februari (waarde € 62,60)
 • € 49,99 voor een ticket 2e rang - woensdag 6 februari (waarde € 62,60)
 • € 49,99 voor een ticket 2e rang - donderdag 7 februari (waarde € 62,60)

Carmen La Cubana

De wereldberoemde opera van Georges Bizet met een Latin tintje, dat is de musical Carmen La Cubana. Het verhaal speelt zich af aan de vooravond van de Cubaanse revolutie. Carmen droomt over een beter leven. De jonge soldaat José valt voor haar charmes en reist met Carmen naar Havana. Daar verliest ze haar interesse voor de soldaat en vlucht ze in de armen van een charismatische bokser. Met verstrekkende gevolgen…Verwacht een avond vol vurige live muziek en gepassioneerde zang en dans uit Cuba, gecombineerd met een beroemd liefdesverhaal en een decor dat de broeierige sfeer van Havana ademt.

Voorwaarden


Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Carmen La Cubana op de door jou aangekochte datum en locatie.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: Eventim stuurt uiterlijk 1 dag voor de show een e-mail met daarin uitleg hoe de tickets kunnen worden gedownload. Als je geen e-mail van Eventim hebt ontvangen, neem dan contact op via tickets_nl@groupon.nl.
Meer info: De voorstelling wordt in het Spaans gespeeld, waarbij gebruik wordt gemaakt van Nederlandse boventiteling. Reeds gekochte tickets kunnen niet geruild worden. Voor de uitvoering van deze deal is het noodzakelijk dat jouw e-mailadres waarmee je bij ons ingeschreven staat éénmalig wordt verstrekt aan Eventim. Door de aankoop van deze deal en het aanklikken van de knop "Koop nu" ga je uitdrukkelijk akkoord met deze éénmalige verstrekking van de hiervoor genoemde gegevens aan Eventim. Deze mag de gegevens dan alleen gebruiken om je per e-mail jouw aankoop toe te sturen. Daarna zal Eventim de gegevens verwijderen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Carmen La Cubana


Carmen La Cubana

Nachtleven, Theater & show, Plezier of vrije tijd, Tickets & Evenementen
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.