Geen nieuwe meldingen

Rijnstraat 17, Amsterdam

Pizza naar keuze voor 2 of 4 personen inclusief drankje bij Casa Pino in de Rivierenbuurt

Kies optie

In een Notendop

Kies uit 47 pizza’s - klassiekers als Tonno en Salami en Casa Pino-creaties als Borromea en Fantasia - inclusief glas bier, fris of wijn.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
O
OniTOP REVIEWER
88 beoordelingen78 beoordelingen
november 6, 2019
Mooie locatie, vriendelijke bediening, Lekker eten en drinken. Wij komen zeker terug

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 12,99 voor een pizza naar keuze incl. drankje voor 2 pers. (waarde € 29,90)
  • € 24,99 voor een pizza naar keuze incl. drankje voor 4 pers. (waarde € 59,80)

Italianen hebben in de loop der jaren een hoop uitvindingen gedaan die tot op de dag van vandaag hun waarde bewijzen, zoals pizza, pasta, beton, waterleidingen en Italië zelf. Neem de proef op de som met een pizza naar keuze bij Casa Pino inclusief glas wijn, bier of fris.

Behalve pizzaklassiekers als Margherita, Funghi, Salami, Hawaii, Tonno en Quattro Stagioni bestel je er inspirerende Casa Pino-creaties zoals Cipolla, Napoletana, Arrabiata, Siciliana, Borromea, Capicciosa, Fantasia, Calabrese, Calzone Shoarma, Salsiccia en Mira Mare.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 4 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 4 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Inclusief één drankje, met keuze uit frisdrank, bier of rode wijn. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Casa Pino

Restaurant Casa Pino in de Amsterdamse Rijnstraat maken culinaire Italiaanse meesters eetbare kunststukken als pizza en pasta op de echte Italiaanse manier. Het deeg wordt iedere dag vers bereid, zodat de pizzabodem lekker luchtig en knapperig is. En bovendien worden de pizza’s in een steenoven klaargemaakt voor een authentieke Italiaanse smaak. Naast pizza's en pasta's kan je hier ook terecht voor andere Italiaanse gerechten die van oorsprong van 'di mama' komen, zoals diverse risotto's en lasagnes. Maar ook voor vlees- en visgerechten, soepen en salades draaien ze in dit kookhuis hun hand niet om. Je bent er op alle dagen van de week tot in de kleine uurtjes meer dan welkom om aan te schuiven voor een Italiaans diner, maar lekkers thuis laten bezorgen voor het begin van een goede film met glas wijn behoort zeker ook tot de mogelijkheden.