Cazha Beauty and Health Center

Kapelsesteenweg, 228, Brasschaat

Ontspannende massage van 60 minuten voor 1 of 2 personen bij Cazha Beauty and Health Center in Brasschaat

Kies optie

In een Notendop

Kom alleen of samen helemaal tot rust tijdens deze uitgebreide massage waarbij je een uur lang behandeld wordt door het ervaren personeel.

Over deze deal

  • Ontspannende massage van 60 minuten
  • Voor 1 of 2 personen
  • Uitsluitend producten met natuurlijke ingrediënten
  • Vlakbij Antwerpen
  • Optioneel:
    • Therapeutische massage (toeslag van €10,-)
    • Cupping (toeslag van €15,-)

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken. Reserveren: verplicht van tevoren telefonisch op 0477 848 279 of 038 257 036, o.v.v. Groupon. Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Optioneel: je kunt ter plekke een toeslag van €10,- betalen voor een therapeutische massage of €15,- voor cupping. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Cazha Beauty and Health Center

Bij Cazha Beauty and Health Center worden al ruim 10 jaar lang professionele behandelingen voor het hele lichaam op Oosterse wijze verzorgd. Dit betekent ook dat er uitsluitend gebruik gemaakt wordt van natuurlijke producten, zonder enige toevoeging van chemische stoffen. Tot de specialiteiten behoren onder andere therapeutische massages om klachten van migraine, hernia's en frozen shoulders te verhelpen. Maar je kunt er ook terecht voor een gezichtsbehandeling, manicure of acupunctuur. Het ervaren personeel kan een gepaste behandeling geven op basis van jouw wensen.