Tot 58% korting.
Kies optie

In een Notendop


Smul van een salade, 5 koude mazza van de chef, Jawaneh kippenvleugels, Kabab en Sish Taouk met groenten en rijst en van rijstpudding toe.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

Het concept ‘shared dining’ is in het leven geroepen om keuzestress tegen te gaan, gasten zo veel mogelijk gerechten te laten proeven en afwas te besparen. Veeg de lasten van tafel en deel de lusten bij Libanees restaurant Cedars.

Kies uit 3 opties

  • € 44,99 voor 5 gangen shared dining voor 2 personen (waarde € 100,50)
  • € 84,99 voor 5 gangen shared dining voor 4 personen (waarde € 201)
  • € 129,99 voor 5 gangen shared dining voor 6 personen (waarde € 301,50)

Per twee personen deel je 5 afwisselende gangen voor een culinair kijkje in de Libanese keuken. Elke gang krijg je gerechtjes om te delen, zodat je zo veel mogelijk cultuur kan proeven.

De vijf gangen van deze shared dining bestaan uit:

  • Salade Fattoush
  • 5 (wisselende) koude mazza van de chef
  • Tussengerecht: Jawaneh kippenvleugels
  • Hoofdgerechten: Kabab en Sish Taouk met groenten en rijst
  • Dessert: Rijstpudding

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 maart 2019 op alle dagen van de week. Houd rekening met beperkte beschikbaarheid in het weekend.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Exclusief drankjes. Alleen geldig voor binnen, niet voor op het terras. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Cedars


Dit Libanese restaurant aan de Westlandgracht in Amsterdam heeft een bijzonder rond terras op het water, waar de bediening je graag gastvrij ontvangt. Niet alleen op het terras trouwens, want binnen is het ook goed toeven. De strakke inrichting maakt de uitstraling fris en gezellig. In het restaurant kan je terecht voor een uitgebreid traditioneel diner; denk bijvoorbeeld typisch Libanese salades en kleine deegschijven met allerlei verse kruidige ingrediënten. Na het diner kan je verkassen naar het loungegedeelte, waar de cocktailbar te vinden is. En kom je met de auto, dan zijn er genoeg gratis parkeermogelijkheden.

Cedars

Restaurant, Midden-Oosters
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.