Geen nieuwe meldingen

16 locaties

Zelf 20, 30 of 40 minuten rijden in een Ferrari 360 Modena via Celebrations Autoverhuur

Kies optie

In een Notendop

Neem plaats achter het stuur en ervaar waar de 6-bak handgeschakelde Ferrari 360 Modena met een topsnelheid van 300 km/u tot in staat is.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 64,99 voor 20 min. rijden in een Ferrari 360 Modena (waarde € 129)
  • € 97,99 voor 30 min. rijden in een Ferrari 360 Modena (waarde € 175)
  • € 129,99 voor 40 min. rijden in een Ferrari 360 Modena (waarde € 209)

Ervaar 20, 30 of 40 minuten lang zelf waartoe de 6-bak handgeschakelde Ferrari 360 Modena in staat is. Na een uitgebreide uitleg neem je plaats achter het stuur en ga je samen met een instructeur de openbare weg op in of bij de volgende plaatsen: Utrecht, Zoetermeer, Breda, Roosendaal, Den Bosch, Alkmaar, ’t Harde, Zwolle, Teuge, Amersfoort, Cuijk, Venlo, Brasschaat, Brussel en Heusden-Zolder (niet het circuit; België). En na afloop krijg je nog een klein aandenken aan je droomauto-ervaring.

Extra optie: tegen bijbetaling van € 15 per 10 minuten is het bovendien mogelijk een upgrade te boeken naar een Ferrari F430 F1. Stuur daarvoor een mail naar info@celebrations-autoverhuur.nl. De F430 F1 rijdt op 5 locaties: Utrecht, ‘t Harde, Den Bosch, Zoetermeer en Brasschaat (België).

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop (m.u.v. feestdagen).
Bekijk de beschikbare data online op celebrations-autoverhuur.nl/reserveren/.
Bijkomende kosten: er geldt een Eigen Risico van € 1.500.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken.
Reserveren: verplicht online op celebrations-autoverhuur.nl/reserveren/, met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 72 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Bij de locaties Utrecht, ‘t Harde, Den Bosch, Zoetermeer en Brasschaat, België is het ook mogelijk om een Ferrari F430 F1 te rijden je betaalt dan € 15 per 10 minuten extra. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Celebrations Autoverhuur

Celebrations Autoverhuur verhuurt sinds 2008 Ferrari's. Je kan bij ze rijden in twee droomauto's: een Ferrari 360 Modena en een Ferrari F430 F1. En ja, natuurlijk zijn ze rood. Én hoor je dat kenmerkende geluid als je accelereert. De Celebrations-Ferrari's zijn te reserveren op meer dan 10 opstapplaatsen in Nederland en België. Ze opereren vanuit hun ‘garage’ en shop met Ferrari-merchandise in Utrecht. En Je kan ze ook huren voor een fotoshoot, tv-opnames, een vrijgezellen- of familiefeest of voor vervoer naar een gala.