sluit
TTD Launch

Central Park

Oosteinde 14, Voorburg

Gastronomische 3-gangenlunch à la carte bij Central Park Voorburg

Kies optie

In een Notendop

Kies bijvoorbeeld voor Steak tartaar met groene curry en taugé; Buikspek met paling en koolrabi; en Droproomijs met venkel en peer.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Gastronomische driegangenlunch à la carte

  • Kies twee hartige gerechten en een dessert vrij van de kaart

  • Kom uiterlijk (lopend, fietsend, joggend of rijdend) langs op 31 maart 2020

  • In het monumentale pand Rust en Vrede aan het gelijknamige groene park aan de rand van Den Haag

  • De creativiteit van chef Tim Bood en zijn rechterhand Randy Paerai prikkelen je zintuigen

  • Andere pluspunten die Centra(a)l staan: zonovergoten terras, 100 soorten wijn en gratis privéparkeerterrein

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 maart 2020 op maandag t/m vrijdag en zondag (m.u.v. feestdagen, 9 december 2019 t/m 2 januari 2020 en 14 februari 2020). Houd rekening met beperkte beschikbaarheid in het weekend.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Exclusief drankjes. Uitsluitend geldig als lunch. Alleen geldig voor twee gerechten t.w.v. € 17 een één dessert t.w.v. € 12. Voor gerechten met een waarde boven € 17 of een dessert met een waarde boven € 12 geldt een supplement (afhankelijk van de prijs van het gerecht). De selectie boerenkazen is uitgesloten van de deal. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Central Park

Central Park Voorburg is zowel een gastronomisch restaurant als een boutiquehotel met luxe suites en kamers, gevestigd in het monumentale pand Rust en Vrede aan het gelijknamige groene park aan de rand van Den Haag. Het markante restaurant past 'natuurlijk' bij het bijzondere pand. Grote kans dus dat de gastronomische creativiteit van chef Tim Bood en zijn rechterhand Randy Paerai al je zintuigen net zo prikkelt als de entourage. In het hotel is iedere kamer voorzien van een flatscreen-tv met digitale tv-zenders, een zithoek, zicht op de tuin of het park en een moderne badkamer. Particulieren, kleine ondernemers, nationale en internationale bedrijven en het Corps Diplomatique hebben Central Park allemaal in no-time ontdekt als toonaangevende horeca-onderneming. En wat te denken als de zon schijnt: genieten van het sfeervolle terras voor lunch, diner, picknick of een glas wijn met pata negra. De uitgebreide wijnkaart biedt meer dan 100 opties. Je kan er terecht voor een uitgebreide eetbeleving (met of zonder overnachting in het luxe hotel), maar ook voor een snelle tafelsessie. Er is bovendien een privéparkeerterrein voor bezoekers en je kan er gratis parkeren in de straat.