Geen nieuwe meldingen

Gastronomische driegangenlunch à la carte bij Central Park Voorburg

Beperkte tijd beschikbaar!
20+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Kies bijvoorbeeld voor steak tartaar met groene curry en taugé; Buikspek met paling en koolrabi; en droproomijs met venkel en peer.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

  • Gastronomische driegangenlunch à la carte
  • Kies twee hartige gerechten en een dessert van de kaart
  • Kom uiterlijk (lopend, fietsend, joggend of rijdend) langs op 30 november 2019

  • In het monumentale pand Rust en Vrede aan het gelijknamige groene park aan de rand van Den Haag
  • De creativiteit van chef Tim Bood en zijn rechterhand Randy Paerai prikkelen al je zintuigen
  • Andere pluspunten die Centra(a)l staan: zonovergoten terras, 100 soorten wijnen, gratis privéparkeerterrein

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 november 2019 op maandag t/m vrijdag en zondag (m.u.v. feestdagen). Houd rekening met beperkte beschikbaarheid in het weekend.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Uitsluitend geldig als lunch. Alleen geldig voor twee gerechten t.w.v. € 17 een één dessert t.w.v. € 12. Voor gerechten met een waarde boven € 17 of een dessert met een waarde boven € 12 geldt een supplement (afhankelijk van de prijs van het gerecht). De selectie boerenkazen is uitgesloten van de deal. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Central Park

Central Park Voorburg is zowel een gastronomisch restaurant als een boutiquehotel met luxe suites en kamers, gevestigd in het monumentale pand Rust en Vrede aan het gelijknamige groene park aan de rand van Den Haag. Het markante restaurant past 'natuurlijk' bij het bijzondere pand. Grote kans dus dat de gastronomische creativiteit van chef Tim Bood en zijn rechterhand Randy Paerai al je zintuigen net zo prikkelt als de entourage. In het hotel is iedere kamer voorzien van een flatscreen-tv met digitale tv-zenders, een zithoek, zicht op de tuin of het park en een moderne badkamer. Particulieren, kleine ondernemers, nationale en internationale bedrijven en het Corps Diplomatique hebben Central Park allemaal in no-time ontdekt als toonaangevende horeca-onderneming. En wat te denken als de zon schijnt: genieten van het sfeervolle terras voor lunch, diner, picknick of een glas wijn met pata negra. De uitgebreide wijnkaart biedt meer dan 100 opties. Je kan er terecht voor een uitgebreide eetbeleving (met of zonder overnachting in het luxe hotel), maar ook voor een snelle tafelsessie. Er is bovendien een privéparkeerterrein voor bezoekers en je kan er gratis parkeren in de straat.

Central Park

Restaurant, Frans restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.