Geen nieuwe meldingen

Chaja Nails & Beauty

Microdermabrasie bij Chaja Nails & Beauty in Rotterdam

Resterende tijd beperkt!
Tot 63% korting.
Kies optie

In een Notendop

Deze zacht polijstende behandeling kan op ieder huidtype worden toegepast en is ontwikkeld om de huid frisser, gladder en zachter te maken.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor 1x microdermabrasie (waarde € 65)
  • € 79,99 voor 3x microdermabrasie (waarde € 195)
  • € 119,99 voor 5x microdermabrasie (waarde € 325)

Microdermabrasie is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen van het gezicht. Deze zacht polijstende behandeling kan op ieder huidtype worden toegepast en is ontwikkeld om de huid frisser, gladder en zachter te maken. Fijne kristallen worden op je huid gespoten en weer weggezogen om dode huidcellen te verwijderen zodat een nieuwe huid tevoorschijn kan komen. Bovendien wordt zo de doorbloeding en collageen-aanmaak gestimuleerd. Microdermabrasie wordt onder meer ingezet bij onzuiverheden, ouderdomsvlekken, huidverkleuringen, acne en een beschadigde huid door zon of roken.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 010 210 2913, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je afgedrukte groupon bij aankomst. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Chaja Nails & Beauty

In de sfeervolle beautysalon Chaja Nails & Beauty nabij het Zuiderpark in Rotterdam zijn ze expert in de puntjes op de "i" zetten, of in dit geval op je nagels en wimpers. Zo kan je je nagels hier netjes laten verzorgen met een manicure of pedicure, maar je kan ze ook compleet laten pimpen met gellak of acryl. En wat de wimpers betreft: one-by-one worden de extensions hier op je natuurlijke haartjes gezet voor natuurlijk ogend volume óf voor extra intense Russian volume. En houd je niet van intens maar wel van een open blik probeer dan wimperlifting. Ook kan je bij Chaja Nails & Beauty o.a. terecht voor gezichtsbehandelingen, massages en tandenbleken.

Chaja Nails & Beauty

Gezichts- & huidverzorging, Gezichtsbehandeling, Microdermabrasie
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.