sluit
Het is SALE

2 locaties

Escape Rooms met Oosterse thema's in Almere en Aalsmeer bij Channel 21

Kies optie

In een Notendop

Een avontuur in een Escape Room is indoor real life gaming voor volwassenen waarbij je moet samenwerken en puzzels oplossen.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 59,99 voor de Escape Room “De Chinese Kamer 1” in Almere (waarde € 120)
  • € 99,99 voor de Escape Rooms “De Chinese Kamer 1 en 2” in Almere (waarde € 200)
  • € 59,99 voor de Escape Room “De Indische Kamer” in Aalsmeer (waarde € 120)

De Chinese Kamer I en De Indische Kamer zijn voor 2-6 personen. Ben je met een groep groter dan 6 personen koop dan de voucher voor de Chinese Kamer I en II. Ook is het mogelijk om met 1 groep van maximaal 6 personen beide kamers met een kleine pauze achter elkaar te spelen.

De Chinese Kamer I - Almere

De Chinese keizer Han Shaodi wil graag dat zijn favoriete concubine vanavond de jaden ketting draagt die hij haar gegeven heeft, maar de ketting is zoek. De hofhouding van de concubine is in rep en roer want de keizer is erg opvliegend. Als de concubine vanavond verschijnt zonder de ketting, zal hij haar verstoten. En de hofhouding? De hofhouding wordt vast en zeker onthoofd. Vind de jaden ketting en behoud jouw hoofd.

De Chinese Kamer II - Almere

De favoriete concubine van keizer Han Shaodi is vermoord. Vergiftigd om precies te zijn. De keizer verdenkt één van jullie, omdat jullie haar hofhouding zijn en ze altijd in gezelschap van één van jullie is. Jullie hebben een uur de tijd om niet alleen jullie onschuld te bewijzen maar ook om uit te vinden wie de concubine echt vermoord heeft. Succes, want de keizer is kwaad. Heel erg kwaad.

De Chinese Kamer II is het leukst als je ook de Chinese Kamer I gedaan hebt. Je kan ze ook achter elkaar boeken, er zit dan een half uurtje tussen, om een drankje te drinken en op adem te komen. Spreekt het verhaal van kamer II je meer aan dan dat van kamer I, dan kan je natuurlijk ook gewoon kamer II boeken.

De Indische Kamer - Aalsmeer

Bharu heeft een kris geërfd van zijn vader. Het is de vijfde vrijdag en hij maakt het altaar klaar om de kris ritueel te reinigen en te offeren. Maar als hij ‘m wil pakken, blijkt de kris verdwenen. De kris beschermt de eigenaar als dit ritueel zonder uitstel op de vijfde vrijdag plaatsvindt. Men zegt dat de kris de lakse eigenaar tijdens diens slaap van het leven berooft wanneer de eigenaar de rituelen vergeet, of de kris verwaarloost. Vind de kris en redt Bharu.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht online via https://channel21.nl. Door te klikken op de kamer waarvoor je een groupon hebt aangekocht kun je een reservering maken.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De Chinese Kamer I en De Indische Kamer zijn voor 2-6 personen. Ben je met een groep groter dan 6 personen, koop dan de groupon voor de Chinese Kamer I en II. Ook is het mogelijk om met 1 groep van max. 6 personen beide kamers met een kleine pauze achter elkaar te spelen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Channel 21

Channel 21 heeft momenteel twee vestigingen, één in Almere en één in Aalsmeer, en ze zijn druk bezig met een derde en een vierde. Je kan er diverse escape rooms boeken, met ieder een eigen thema. Doel is steeds dat jij – met jouw team – binnen een bepaalde tijd ontsnapt. Het is real-life gaming waarbij jullie helemaal in het spel gezogen worden. Je moet samenwerken en puzzels oplossen om op tijd te kunnen ontsnappen.