Geen nieuwe meldingen

Paul Krugerplein 12, Den Haag

Indiaas drie gangen à la carte bij Chawlas2 in hartje Den Haag

Kies optie

In een Notendop

Ervaar de Indiase keuken die bekend staat om haar meeslepende geuren, rijke kleuren en volle smaken met een voor-, hoofd- en nagerecht.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 12,99 voor een Indiaas drie gangen à la carte diner voor 1 pers. (waarde € 41,70)
  • € 24,99 voor een Indiaas drie gangen à la carte diner voor 2 pers. (waarde € 83,40)
  • € 49,99 voor een Indiaas drie gangen à la carte diner voor 4 pers. (waarde € 166,80)

Ervaar de Indiase keuken die bekend staat om haar meeslepende geuren, rijke kleuren en volle smaken met een voor-, hoofd- en nagerecht.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Reserveren tussen 17.00 en 20.00 uur. Niet geldig i.c.m. andere acties. Voor de hoofdgerechten Prawn Windaloo, King Prawn Masala, King Prawn Tandoori en Chawla Cream Chicken geldt een toeslag van € 2,50 per gerecht. "Non veg plater" voorgerecht is voor 2 pers., kan niet voor 1 pers. besteld worden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Chawlas2

Restaurant Chawlas2 is al in 1960 ontstaan in het noorden van India en probeert langzaam aan de wereld te veroveren met haar authentieke keuken. Nadat Amerika, Australië en de Verenigde Arabische Emiraten kennis hebben kunnen maken met deze kleurrijke smaken, is het nu de beurt aan Nederland. Aan het Paul Krugerplein in het centrum van Den Haag proef je de traditionele smaken die de Indiase keuken kenmerken. Met uiteraard diverse Tandoori-, Masala- en Curry-gerechten inclusief Naan-brood. Maar ook het gerecht waar Chawlas2 wereldwijd om bekend staat: Chawla Cream Chicken. Kip bereid in melk en room met kruiden afkomstig uit Noord-India. Klassieke gerechten die volgens de missie van Chawla "een emotie teweegbrengen die via de buik terecht komt in het hart en zo een glimlach van oor tot oor bezorgt."