Cheap and go

Suze Robertsonstraat 100, Den Haag

Verhuisservice incl. transport en 2 verhuizers bij Cheap and go

Kies optie

In een Notendop

Het verhuizen van je spullen wordt appeltje eitje met 4 tot 8 uur lang hulp van deze verhuisservice met transport én twee sterke verhuizers.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 139 voor 4 uren verhuisservice incl. transport met 2 verhuizers (waarde € 317)
  • € 169 voor 6 uren verhuisservice incl. transport met 2 verhuizers (waarde € 413)
  • € 259 voor 8 uren verhuisservice incl. transport met 2 verhuizers (waarde € 509)

Het verhuizen van je spullen wordt appeltje eitje met 4 tot 8 uur lang hulp van deze verhuisservice met transport én twee sterke verhuizers.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 8 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief eventuele parkeerkosten. Voor verhuizen op zaterdag geldt een toeslag van 20% van de groupon-prijs. Voor verhuizen op zon- en feestdagen geldt een toeslag van 50% van de groupon-prijs.
Reserveren: verplicht minimaal 7 dagen van tevoren via e-mail op info@cheapandgo.nl of telefonisch op 085 065 4134, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De tijd gaat in vanaf het wegrijden van Cheapandgo aan de Suze Robertsonstraat 100 in Den Haag (file-tijd wordt hierin niet meegerekend). Een extra verhuizer is mogelijk voor € 24 per uur. Huur van verhuisdozen is mogelijk voor € 1,50 (en € 1 borg) per doos. Huur van een verhuislift is mogelijk voor € 90 per uur (geef dit aan bij de reservering). Bij overschrijding van de uren op je groupon betaal je een toeslag van € 20 per kwartier. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Cheap and go

Vele handen maken licht werk en daarom helpt Cheap and go je graag een handje bij het verhuizen van al je zware (en minder zware) spullen. Zij regelen alles van transport tot sjouwwerk tot klussen. Ook voor het ontruimen van je woning of een bedrijfspand draaien de mannen van Cheap and go hun helpende hand niet om. Wil je de verhuizing op rolletjes laten lopen, dan trek je dus aan de bel bij deze sympathieke service.