sluit
V-Day

Chic Wax & Beauty

Poelestraat 52, Groningen

1, 3 of 5 keer Brazilian wax en oksels waxen bij Chic Wax & Beauty

Kies optie

In een Notendop

Laat het scheermes tijdelijk liggen en geniet een poosje van een gladde, zachte huid.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 18,99 voor 1 x Brazilian wax en oksels waxen (waarde € 50)
  • € 49,99 voor 3 x Brazilian wax en oksels waxen (waarde € 150)
  • € 79,99 voor 5 x Brazilian wax en oksels waxen (waarde € 250)

Waxen. Er zijn maar weinig mannen en vrouwen die geen ervaring hebben met dit fenomeen. Voor de mensen die nog nooit lichaamsdelen hebben laten waxen: tijdens een Brazilian wax wordt al het haar ‘down there’ weggehaald door middel van warme hars. De ideale haarlengte voor het waxen is 0,5 cm. Het is voor de behandeling noodzakelijk dat je je een aantal weken niet scheert. Voor de behandeling mag je de huid, 1 of 2 dagen ervoor, scrubben. Dit helpt tegen ingegroeide haren achteraf. Voor het okselgebied mag je dit ook doen, maar het hoeft niet.

Let op: voor waxen van het okselgebied geldt een speciale actiemeerprijs van € 7,50 voor mannen (normaal supplement € 15)

Chic Wax & Beauty

In het hart van Grunn vind je een plek waar alles draait om uiterlijke verzorging. Hier kan je terecht voor een waxbeurt, een zonnebankkuur, nagel- en voetverzorging. Klik hier voor de openingstijden van Chic Wax & Beauty.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 06 10114164, o.v.v. Groupon.
Meer info: alleen geldig voor nieuwe klanten van Chic Wax & Beauty. Neem je afgedrukte groupon mee. Let op: voor mannen geldt een meerprijs van € 7,50 voor het waxen van de oksels (normaal is dat supplement € 15). Niet geschikt i.c.m. IPL ontharen, bij de eerste 4 maanden van de zwangerschap, bij medicijnengebruik zoals Retin-A, Renova, Differin en Isotretinoin, personen met diabetes of een beschadigde huid. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Chic Wax & Beauty