Geen nieuwe meldingen

Nieuwstad 49, Arnhem

Chocoladeplankje met 'chokacoino' voor 2-6 personen bij Choka Choka in hartje Arnhem

Kies optie

In een Notendop

Verruil een kaasplank voor een plank gevuld met chocolade in de vorm van bonbons, fudge en chocoladefrietjes, i.c.m. een choco-cappuccino.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Verruil een kaasplank voor een plank gevuld met chocolade in de vorm van bonbons, fudge en chocoladefrietjes, i.c.m. een choco-cappuccino.

Kies uit 4 opties

  • € 7,50 voor een choco-verleiding voor 2 personen (waarde € 13,50)
  • € 11,50 voor een choco-verleiding voor 3 personen (waarde € 20,25)
  • € 14,50 voor een choco-verleiding voor 4 personen (waarde € 27)
  • € 21,50 voor een choco-verleiding voor 6 personen (waarde € 40,50)

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag en woensdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: niet nodig.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Choka Choka

Denise heeft een passie voor chocolade - wie niet - en voor hulpverlening. Waarom deze twee niet samenvoegen, moet ze gedacht hebben toen ze Choka Choka begon. Deze chocolatier in het midden van de stad Arnhem aan de Nieuwstad is de droom voor elke chocoladeliefhebber. In de eerste plaats omdat alles wat er gemaakt wordt van cacao is. Kleine en grote bonbons, fudge-blokken, chocoladefrietjes en meer. Allemaal handgemaakt, zonder extra suiker en beeldschoon opgemaakt, want ja, het oog wil ook wat. Maar de chocolade van Choka Choka is niet het enige met een unieke samenstelling, ook de makers hebben stuk voor stuk een bijzonder verhaal. Allen hebben zij een passie voor de bruine zoetigheid, maar ook een psychiatrische achtergrond wat terugkeren op de arbeidsmarkt moeilijk maakt. Bij Choka Choka is dat geen obstakel, zodat ze een doorstart kunnen maken en de kans krijgen om hun talenten te ontplooien.