Cinnamon rolls afhalen bij Cinnabon in A'dam, R'dam of Zoetermeer

Resterende tijd beperkt!
5.000+ gekocht
Van
€ 3,75
Vul alle selecties:
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Deze deal behoort tot de selecte club van beste Groupon-deals van 2018!


Kies uit 3 opties

  • € 3,75 voor 6 Minibons Classic
  • € 7,50 voor 12 Minibons Classic
  • € 14,50 voor 24 Minibons Classic

Cinnabons zijn kaneelbroodjes met een smeuiig hart, hoogwaardige ingrediënten en frosting die langzaam maar zeker de wereld aan het veroveren zijn. Bij de gelijknamige keten haal je met deze deal een doosje cinnabons speciaal voor de kleinere trek. Het gebakje is een warm deeg gevuld met Makara Cinnamon en bedekt met een laag volle cream cheese frosting. Haal een doosje met 6, 12 of 24 Minibons af bij de locatie naar keuze in Amsterdam, Rotterdam of Zoetermeer om bijvoorbeeld thuis op te peuzelen bij een kopje koffie of thee.

Voorwaarden


Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 2 uur van tevoren telefonisch op 020 221 7382 voor Amsterdam, 010 236 3096 voor Rotterdam of 079 360 6727 voor Zoetermeer.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee naar de vestiging van je keuze. Je gebruikt je groupon in een keer. De Minibons worden per 6 stuks verpakt. Pecan/caramel-topping mogelijk voor € 1 per 6 stuks. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Cinnabon


Cinnabon is een keten van meer dan 750 cinnamon roll-bakkerijen in ruim 30 landen. Sinds december 2012 zijn ze actief in Nederland - in Rotterdam en Amsterdam, Utrecht en Zoetermeer. Je proeft er verschillende uitvoeringen van de gelijknamige zoete smaaksensatie, zoals de Classic Roll, de Minibon, de Cinnabon Bites, de Caramel Pecanbon, de CinnaPacks en de Cinnabon Stix – allemaal gemaakt met Makara Cinnamon. Bovendien geniet je er van drankjes, zoals specialty drankjes zoals Mochalatta Chill en Chillattas frozen beverages. Hun wereldwijde motto is “Life Needs Frosting”.

Cinnabon

Café of traktatie, Bakkerij
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.