Geen nieuwe meldingen

Entreetickets voor The Circus of Horrors op 27 en 28 december op P2 van Jaarbeurs Utrecht

Tot 27% korting.
20+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Beleef en overleef bijzondere circusacts in een gruwelijke setting en kom oog in oog te staan met killerclowns, zwaardslikkers en meer.

Wat je krijgt

  • Ticket(s) voor Circus of Horrors
  • Minimumleeftijd: 16 jaar
  • Data: 27 en 28 december 2019
  • Dagen en starttijd: vrijdag en zaterdag om 19.30 uur
  • Locatie: P2 Jaarbeurs Utrecht

Voor wie beschikt over een goede dosis stalen zenuwen komt naar The Circus of Horrors. Deze bizarre freakshow onder leiding van Dokter Haze staat bol van de rariteiten en absurde acts. Na gruwelshows in Moskou en Tokio is nu Utrecht aan de beurt, om de zo gemoedelijke Kerstdagen in te ruilen voor de duistere wereld van killerclowns, zwaardslikkers, dwergen en meer gekkigheid die eigenlijk voor niemands ogen bestemd zou moeten zijn.

Deze Engelse showproductie draait al sinds haar debuut op het prestigieuze Glastonbury Festival in 1995 mee. Waar een spookhuis gevuld wordt met mensen die freaks spelen, zijn de hoofdrolspelers van Circus of Horrors gewoon zelf freaks. De ene na de andere bizarre truc wordt tentoongespreid en ondersteund door stevige rockmuziek en de nodige special effects, om de beleving ongeëvenaard te maken. Grootheden als Alice Cooper, Eminem en Oasis deelden het podium met dit stel ‘freaks’, en de reden waarom ontdek je zelf als Circus of Horrors op 27 en 28 december aantreedt in een grote tent op P2 van Jaarbeurs Utrecht.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als ticket voor Circus of Horrors op de door jou aangekochte datum in de Jaarbeurs Utrecht.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je e-tickets worden uiterlijk een week voor het evenement per e-mail toegestuurd door Eventim. Als je een week voor de datum van het evenement je e-ticket(s) nog niet per e-mail hebt ontvangen, neem dan contact op met tickets_nl@groupon.nl.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden omgeruild voor een andere datum of geannuleerd.
Meer info: minimumleeftijd: 16 jaar. Voor de uitvoering van deze deal is het noodzakelijk dat jouw e-mailadres waarmee je bij ons ingeschreven staat éénmalig wordt verstrekt aan Eventim. Door de aankoop van deze deal en het aanklikken van de knop "Koop" ga je uitdrukkelijk akkoord met deze éénmalige verstrekking van de hiervoor genoemde gegevens aan Eventim. Deze mag de gegevens dan alleen gebruiken om je per e-mail jouw aankoop toe te sturen. Daarna zal Eventim de gegevens verwijderen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

The Circus of Horrors

Kinderactiviteiten, Circus, Kindershow en -evenement, Tickets & Evenementen