Geen nieuwe meldingen

City Clinics

8 locaties

Botuline-toxine behandeling van 1, 2 of 3 zones bij City Clinics

Kies optie

In een Notendop

‘Behandeling voor het verzachten van kraaienpootjes, voorhoofdrimpels of je frons inclusief uitgebreid consult vooraf.

Over deze deal

Aanbevelingsbadge

Kies uit 3 opties

  • € 89 voor 1 botuline-toxine behandeling voor 1 zone (waarde € 179)
  • € 159 voor 1 botuline-toxine behandeling voor 2 zones (waarde € 358)
  • € 219 voor 1 botuline-toxine behandeling voor 3 zones (waarde € 537)

Telefonisch maak je een afspraak voor een consult. Tijdens dit consult bespreek je samen met de arts uitgebreid de mogelijkheden en jouw wensen. De behandeling duurt maximaal 15 minuten. Als je het prettig vindt kan je na 2 weken nog terugkomen voor een nacontrole. Gemiddeld is het effect van de behandeling 3 tot 4 maanden zichtbaar. Blijkt uit het consult dat je niet geschikt bent voor deze behandeling, dan krijg je je geld terug.

Je hebt de keuze uit de volgende rimpelzones:

  • Frons
  • Voorhoofd
  • Kraaienpootjes

City Clinics

City Clinics is gespecialiseerd in rimpelbehandelingen door middel van botuline-toxine en tijdelijke fillers. Enthousiaste artsen doen er hier alles aan om je een mooi resultaat te bezorgen. Dit doen ze zorgvuldig, professioneel en in een informele sfeer. Ze zijn gevestigd in verschillende steden; namelijk Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Hilversum, Groningen en Nijmegen.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken. Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal.
Reserveren: verplicht verplicht telefonisch op 085 401 4311 óf online op www.cityclinics.nl/agenda.html, met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: minimumleeftijd 18 jaar. Als tijdens het consult blijkt dat je niet geschikt bent voor de behandeling, dan krijg je je aankoopbedrag terug. Te behandelen zones: frons, voorhoofd en kraaienpootjes. Geldig bij alle vestigingen. Niet geldig voor personen die de afgelopen 6 maanden een botuline toxine-behandeling via Groupon hebben ondergaan bij City Clinics. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over City Clinics