Voetverzorging en/of manicure, naar keuze met gellak bij City Nails in stadshart Den Haag

Resterende tijd beperkt!
Tot 55% korting.
Kies optie
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Kies uit 4 opties

  • € 19,50 voor een cosmetische voetverzorging OF spa manicure (waarde € 40)
  • € 29,50 voor een cosmetische voetverzorging EN spa manicure (waarde € 65)

  • € 24,50 voor een cosmetische voetverzorging OF spa manicure incl. gellak (waarde € 50)
  • € 39,50 voor een cosmetische voetverzorging EN spa manicure incl. gellak (waarde € 85)

Bij de cosmetische voetverzorging worden je nagelriemen, nagels en voeten in de watten gelegd, inclusief een scrub en een massage. Tijdens de scrub worden dode huidcellen verwijderd en met de massage wordt ernaar gestreefd de huid te herstellen, te kalmeren en te verjongen. Naar wens kunnen je nagels worden gelakt met een transparante toplaag. De behandeling duurt in totaal ca. 40 minuten.

Bij de manicure - ook een behandeling van ca. 40 minuten - komen je nagelriemen, nagels en handen aan bod. Ze worden verzorgd met een prettige scrub en een massage. Handig voor het verwijderen van dode huidcellen en gehanteerd om frisse en sprankelende handen te krijgen.

Kies je voor de gellak - ontwikkeld voor een blijvende kleur van gemiddeld 3-4 weken - dan zit je nog een minuutje of 20 langer vastgenageld.

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: op basis van beschikbaarheid verplicht minimaal 4 uur van tevoren telefonisch op 062 450 4792 óf 070 753 5235, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over City-Nails en Beauty


Bij City-Nails en Beauty worden je diepste beauty, manicure- en pedicurewensen nageleefd. In deze schoonheidssalon aan de voet van het gezellige plein ben je van maandag tot en met zaterdag welkom voor het laten zetten van wimperextensions, vollere wenkbrauwen met behulp van microblading, wimperlifting en een likje lak. De kleurrijke specialiste Leona heeft ruim 20 jaar ervaring en staat voor je klaar met een glimlach, sprankelende voorraad gellaks, glitters en acrylnagels.

City Nails

Salon, Nagelstudio, Chipvrije manicure & pedicure
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.