City Sightseeing Amsterdam

Meerdere locaties

10+ bekeken vandaag
5.000+ gekocht
Kies optie

In een Notendop


Leer de hoofdstad in 24 of 48 uur beter kennen met de bus, de boot of gewoon allebei en stap in en uit waar en wanneer je maar wil.

Wat je krijgt


In tegenstelling tot bij het uitzoeken van een programma of film op TV is het bij een tour door Amsterdam wél fijn als de gids begint te praten. Laat je leiden door City Sightseeing Amsterdam.

Kies uit 6 opties

  • € 12,99 voor een busticket voor 24 uur - 1 persoon (waarde € 21)
  • € 19,99 voor een busticket voor 48 uur - 1 persoon (waarde € 36)

  • € 12,99 voor een bootticket voor 24 uur - 1 persoon (waarde € 22)
  • € 19,99 voor ene bootticket voor 48 uur - 1 persoon (waarde € 36)

  • € 17,99 voor een bus- + bootticket voor 24 uur - 1 persoon (waarde € 25)
  • € 24,99 voor een bus- + bootticket voor 48 uur - 1 persoon (waarde € 36)

Amsterdam City Sightseeing met de bus

De Hop On Hop Off-bus is een makkelijke en comfortabele manier om Amsterdam te ontdekken. De speciaal ontworpen glazen daken zorgen voor een panoramisch uitzicht en de verschillende routes gaan langs de belangrijkste toeristische attracties en hoogtepunten. City Sightseeing neemt je mee langs alle historische bezienswaardigheden zoals het Koninklijk Paleis op de Dam, de Westerkerk, de Magere Brug, de hoogste molen van Amsterdam en natuurlijk de belangrijkste musea.

Amsterdam City Sightseeing met de boot

De Hop On Hop Off-boot is de ideale manier om de grachten van Amsterdam en haar hoogtepunten te zien. Op een ontspannen wijze kabbel je langs de meest belangrijke bezienswaardigheden van Amsterdam zoals de oude haven, de Magere Brug en de Jordaan.

Bij beide tours kan je 24 óf 48 uur onbeperkt in- en uitstappen en in zowel de bus als de boot is er gratis wifi beschikbaar, net als een audiogids in 18 talen. Maar je kan natuurlijk ook voor afwisseling gaan en een ticket kopen die zowel voor de bus als voor de boot geldig is. Kijk hier voor de route en hier naar de verschillende opstaplocaties waar de bussen en boten allemaal gaan stoppen.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf 1 maart 2018 t/m 31 december 2018 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet nodig, toon je groupon bij aankomst.
Meer info: neem je groupon mee. Je kan op een willekeurige opstapplaats beginnen. Alleen geldig voor het vervoersmiddel (bus, boot of beide) dat op je groupon staat. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over City Sightseeing Amsterdam


City Sightseeing laat je Amsterdam op je eigen tempo ontdekken. Door het af en aan rijden én varen van de rode bussen en boten van City Sightseeing Amsterdam heb jij zelf in de hand waar, wanneer en op welke manier je je stadstour wil vervolgen. Je kan zo vaak in- en uitstappen als je. waar en wanneer je maar wil. Er is gratis WiFi in zowel de bussen als de boten, en de audiogids aan boord is beschikbaar in 18 talen.

City Sightseeing Amsterdam

Sightseeing of tour, Boottocht
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.