Geen nieuwe meldingen

Classic Wings

Classic Wings

Tot 40% korting.
Kies optie

In een Notendop

15 minuten vliegen met daarbij een briefing, foto-moment, sleutelhanger, luchtdoop-certificaat en compleet verzekeringspakket.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Wanneer mensen gevraagd wordt wat ze voor één dag zouden willen doen wat ze normaal niet kunnen doen, dan is bij de meesten het antwoord vliegen, onzichtbaar zijn of met je vingers je pols aanraken. Doe het ondenkbare met Classic Wings.

Kies uit 3 opties

  • € 64,99 voor een complete vliegbeleving met een Antonov 2 voor 1 pers. (waarde € 110)
  • € 129,99 voor een complete vliegbeleving met een Antonov 2 voor 2 pers. (waarde € 220)
  • € 259,99 voor een complete vliegbeleving met een Antonov 2 voor 4 pers. (waarde € 440)

De Antonov 2 is ’s wereld grootste eenmotorige dubbeldekker, waarin je de oude tijden van (inter)nationale vluchten kan herbeleven. Voordat je de lucht in gaat, krijg je eerst een uitgebreide briefing waarin alles wordt verteld over de historie van het vliegtuig, de ontwerper en de bijzondere eigenschappen van dit toestel. Samen vertrek je vervolgens met 9 tot 10 andere passagiers in een nostalgische vlucht boven Nederland. Na de indrukwekkende vlucht is er uiteraard tijd voor een fotomoment in én rondom het toestel, en daarna ontvang je een sleutelhanger en een luchtdoop-certificaat. Je bent overigens compleet verzekerd tijdens de vlucht waaronder een WA- en Ongevallenverzekering. In totaal duurt de vliegbeleving ongeveer 40 minuten. Het vliegen duurt 15 minuten gemeten van motor aan tot motor uit.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 1 augustus 2017 op alle aangegeven vliegdagen op vliegveld Teuge. Kijk op classicwings.nl/vliegschema/
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: in het weekend en op feestdagen geldt er een milieutoeslag van € 15 p.p. Tegen een meerprijs van € 49 kan een plek in de cockpit gereserveerd worden, mocht deze nog beschikbaar zijn.
Reserveren: verplicht via e-mail op info@classicwings.nl, o.v.v. Groupon. Reserveren gaat op basis van beschikbaarheid.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Vliegtijden worden berekend vanaf motor aan tot motor uit. Je dient 30 minuten vóór aanvang aanwezig te zijn. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Classic Wings

Classic Wings is een luchtvaartbedrijf met internationale vervoersvergunning dat drie klassieke Antonov’s en één Havilland DHC1 Chipmunk in haar vloot heeft. De toestellen worden met veel zorg en passie onderhouden en worden ingezet voor binnen- en buitenlandse vluchten. Als passagier neem je plaats in deze historische toestellen en onder het geronk van de motor(en) zweef je in vogelvlucht over het markante Nederlandse landschap.

Classic Wings

Les, Vlieglessen, Sightseeing of tour, Vliegtocht
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.