Categorieën
Geen nieuwe meldingen

1 of 2 reinigingsgels, herbruikbaar

1 of 2 reinigingsgels

€ 20
€ 10,98
45% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze reinigingsgel is ontworpen voor het reinigen van een toetsenbord, ventilatieopeningen van airconditioning, kleine openingen etc.

Product-details

  • Herbruikbaar
  • Kleverige stof maar blijft niet plakken aan de handen
  • Handig voor thuis of op kantoor om een toetsenbord of andere robuuste oppervlaktes reiniging
  • Makkelijk te gebruiken
  • Niet-giftige materialen

Deal-Voorwaarden

Kerstbezorging: bestellingen die tot 05/12/2021 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd.

Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper.


Levering: Gratis. Houd rekening met 21 kalenderdagen.
Uw bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Retouren en vragen: Producten verkocht door Ever mercantile. Geregistreerd adres: "5/F, Leitz Industrial Building 55-57 Wang Lung Street, Tsuen Wan", Tsuen Wan, ,, HK. Klik hier voor het retourbeleid. Neem voor vragen contact op met: blau@evermercantile.com.

Groupon moet mogelijk telefoonnummers en e-mailadressen verstrekken aan zijn leveranciers en/of koeriersbedrijven om te helpen bij de levering van een bestelling. Ze zullen deze gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen om te helpen bij de succesvolle levering van de bestelling.