Geen nieuwe meldingen

Clinic63

8 locaties

1, 2 of 3 spatader/couperose-behandelingen bij Clinic63

Kies optie

In een Notendop

Tijdens een behandeling van 10 tot 20 minuten worden de pijnlijke plekken op je benen of gesprongen adertjes in je gezicht aangepakt.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 49,99 voor 1 spatader/couperose-behandeling voor een zone van 10 x 10 cm (waarde € 145)
  • € 89,99 voor 2 spatader/couperose-behandelingen voor een zone van 10 x 10 cm (waarde € 290)
  • € 129,99 voor 3 spatader/couperose-behandelingen voor een zone van 10 x 10 cm (waarde € 435)

Wanneer de klepjes van je bloedvaten niet meer goed sluiten kan de druk in je aderen toenemen, waardoor je aderen uitzetten en zich ontwikkelen tot een spatader. Dat is niet alleen esthetisch storend, ze kunnen ook klachten veroorzaken als pijnlijke benen of tintelingen in de voetzool. Niet prettig dus. Bij Clinic63 zijn ze gespecialiseerd in het behandelen hiervan. Ze gebruiken een laser met een golflengte van 940 of 1064 nanometer. Deze laser laat over de hele lengte van het bloedvat kleine ‘laspuntjes’ achter en laat de bloedtoename stoppen. De behandelingen worden als uiterst veilig omschreven. Zo kom jij verantwoord van je ongewenste spataders af.

Per behandeling wordt een zone behandeld van 10 x 10 cm. Je hebt ongeveer 3 behandelingen nodig, met een periode van ongeveer 4 tot 6 weken tussen elke behandeling. Na de derde behandeling doet je lichaam zelf de rest; het maakt een enzym aan dat de dode vaatjes definitief opruimt. Pas op met zonlicht en vermijd de zonnebank tijdens de behandelperiode.

De behandeling van couperose, kleine gesprongen bloedvaatjes in het gezicht, gaat net iets anders, met behulp van de Harmony XL Alma Laser. De laser produceert een krachtige lichtgolf die opgenomen wordt door de rode bloedcellen in de uitgezette haarvaatjes die zo als het ware worden uitgeschakeld. Nadien worden deze haarvaatjes opgeruimd en vanzelf vervangen door normale haarvaatjes. Per behandeling wordt een zone behandeld van 10 x 10 cm. Je hebt maximaal 3 tot 5 behandelingen nodig, met een tussenperiode van ongeveer 3 weken tussen elke behandeling.

Clinic63

Clinic 63 is een kliniek voor cosmetische, medisch-cosmetische en beauty behandelingen. De cosmetische professionals van deze kliniek streven naar maximale resultaten en klanttevredenheid. Bij iedere behandeling worden passende cosmetische producten gebruikt, die geen schadelijke stoffen bevatten en van hoge kwaliteit zijn. Clinic63 heeft vestigingen in Amsterdam, Haarlem, Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven, Maastricht, Utrecht, Den Haag en Laren.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 3 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 088 015 7100, o.v.v. Groupon.
Meer info: minimumleeftijd is 18 jaar. Vermijd zon en zonnebank gedurende 4 tot 6 weken na een behandeling. Er zijn gemiddeld 3 tot 5 behandelingen nodig tot een gewenst resultaat. Een couperosebehandeling is niet geschikt voor de zongebruinde huid. Tussen elke behandeling moet een pauze van ongeveer 3 tot 6 weken zitten (afhankelijk van de soort behandeling en huidconditie). Laat je adviseren door Clinic63 over nazorg van je behandeling. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Clinic63