Geen nieuwe meldingen

Clinic63

8 locaties

Verminder rimpels en littekentjes met 1 of 2 TCA-gezichtspeelings bij Clinic63

Kies optie

In een Notendop

  • Voor een frissere en jongere uitstraling en een verbeterde conditie van de huid

  • Veiligheid staat voorop: de huid wordt nabehandeld met een crème, de Post Peel Mask om ontstekingen te voorkomen

  • Verminder huidproblemen zoals pigmentvlekken, hyperpigmentatie, acne, striae en littekens

  • Vermindert rimpels, littekens of acne en verjong je huid binnen een half uur, garandeert Clinic63

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 89 voor 1 TCA peeling (waarde € 300)
  • € 178 voor 2 TCA peelings (waarde € 600)

Volgens Clinic63 resulteert de Easy TCA (een Trichloorazijnzuur) peeling in een frissere en jongere uitstraling en een verbeterde conditie van de huid. De behandeling is vooral geschikt voor het verminderen van huidproblemen zoals pigmentvlekken, hyperpigmentatie, acne, striae en littekens.

Tijdens de “easy” en snelle behandeling van 30 minuten worden er verschillende vloeistoffen op de huid aangebracht. Hierdoor laat de beschadigde huid los. De huid zal als het ware vervellen. Clinic63 maakt hierbij de opmerking dat de Easy TCA de meest veilige TCA peeling is, omdat de huid wordt nabehandeld met een crème, de Post Peel Mask. Hierdoor worden ontstekingen van de huid voorkomen, aldus Clinic63. Voor het beste resultaat adviseert Clinic63 4 behandelingen binnen 2 maanden. Na de behandeling kan je gezicht rood zijn, zoals bij een zonverbranding. De huid kan soms ook iets verdoofd aanvoelen en twee dagen na de behandeling kunnen lichte velletjes ontstaan. Meestal duurt het vervellen niet langer dan een paar dagen dagen. Na elke behandeling is het verstandig om 6 weken de felle zon te vermijden.

Clinic63

Clinic63 is een medisch-cosmetische kliniek waar professionals naar maximale resultaten en klanttevredenheid streven. Bij iedere behandeling worden passende cosmetische producten gebruikt, die naar zeggen van de kliniek geen schadelijke stoffen bevatten en van hoge kwaliteit zijn. Clinic63 heeft vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Maastricht, Nijmegen, Haarlem en Den Bosch. De deal is geldig bij al deze zes vestigingen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 088 015 7100, o.v.v. Groupon.
Meer info: minimum leeftijd 18 jaar. Niet geschikt tijdens zwangerschap en het geven van borstvoeding. Voor en na elke behandeling is het verstandig of 6 weken de felle zon en zonnebank te vermijden. Voor de behandeling is een consult met de behandelend arts verplicht om de geschiktheid te bepalen. Geldig voor de vestiging in Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Nijmegen, Maastricht en Den Bosch. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Clinic63