Geen nieuwe meldingen

Clinic63

7 locaties

Microdermabrasie-behandelingen of een grondige huidanalyse bij Clinic63

Kies optie

In een Notendop

Meet de conditie van je huid met een diepgaande huidanalyse, en laat daarna de huid opfrissen met microdermabrasie

Over deze deal

Ook ballonnen kampen na een poosje met verjaringsverschijnselen, en ademen dan gewoon weer in om rimpels tegen te gaan. Net zo simpel werkt ’t met microdermabrasie – ervaar een gladde huid na 1, 3 of 5 behandelingen bij Clinic63.

Kies uit de volgende opties


  • 9,99 voor een huidanalyse met de VISIA® Complexion Analysis (waarde € 60)
  • € 29,99 voor 1 microdermabrasie-behandeling (waarde € 99)
  • € 79 voor 3 microdermabrasie-behandelingen (waarde € 297)
  • € 119 voor 5 microdermabrasie-behandelingen (waarde € 495)

Met de VISIA® Complexion Analysis wordt een grondige huidanalyse gemaakt met multi-spectraal licht dat de conditie van de opperhuid en de onderliggende huid meet. Het laat op een scherm zien of je last hebt van rosacea, acne of spinadertjes. Aan de hand van deze informatie kan er een passend behandelplan bedacht worden.

Microdermabrasie is een behandeling waarbij met behulp van fijne kristallen de dode huidcellen verwijderd worden. Dit maakt de huid direct gladder, maar zorgt er ook voor dat de huid zich van binnenuit gaat vernieuwen en verjongen. Dat gebeurt door de doorbloeding en collageenaanmaak te stimuleren. Clinic63 gaat zelfs een stap verder dan dat. Door het speciale mondstuk wordt de huid licht naar binnen gebogen en gemasseerd, waardoor ’t weefsel zichtbaar strakker en steviger wordt en het resultaat aanhoudt. Microdermabrasie kan helpen bij acne, verstopte poriën, mee-eters, littekentjes en andere huidbeschadigingen, aldus Clinic63.

Clinic63


Clinic63 is een kliniek waar cosmetische professionals streven naar maximale resultaten en klanttevredenheid. Bij iedere behandeling worden passende cosmetische producten gebruikt die geen schadelijke stoffen bevatten en van hoge kwaliteit zijn. Clinic63 heeft vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Haarlem, Nijmegen, Laren en Maastricht.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 088 015 7100, o.v.v. Groupon.
Meer info: de huidanalyse met de VISIA® Complexion Analysis is alleen geldig in Amsterdam, de microdermabrasiebehandeling is geldig in alle vestigingen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Clinic63