Geen nieuwe meldingen

Clinic63

7 locaties

1, 2 of 3 spatader/couperose-behandelingen in 5 vestigingen van Clinic63

Kies optie

In een Notendop

Tijdens een behandeling van slechts 10 minuten worden de pijnlijke plekken op je benen of gesprongen adertjes in je gezicht aangepakt.

Over deze deal

Versieringen van de huid zijn sinds de oudheid een manier om je te uiten. Maar wanneer ongewilde decoraties verschijnen, blijf je liever uit beeld. Laat je weer zien na 1, 2 of 3 spatader/couperose-behandelingen.

Kies uit de volgende opties


  • € 49 voor 1 spatader/couperose-behandeling (waarde € 150)
  • € 89 voor 2 spatader/couperose-behandelingen (waarde € 300)
  • € 129 voor 3 spatader/couperose-behandelingen (waarde € 450)

Wanneer de klepjes van je bloedvaten niet meer goed sluiten kan de druk in je aderen toenemen, waardoor je aderen uitzetten en zich ontwikkelen tot een spatader. Dat is niet alleen esthetisch storend, ze kunnen ook klachten veroorzaken als pijnlijke benen of tintelingen in de voetzool. Niet prettig dus. Bij Clinic63 zijn ze gespecialiseerd in het behandelen hiervan. Ze gebruiken een laser met een golflengte van 940 of 1064 nanometer. Deze laser laat over de hele lengte van het bloedvat kleine ‘laspuntjes’ achter en laat de bloedtoename stoppen. De behandelingen worden als uiterst veilig omschreven. Zo kom jij verantwoord van je ongewenste spataders af.

Per behandeling wordt een zone behandeld van 10 x 10 cm. Je hebt ongeveer 3 behandelingen nodig, met een periode van ongeveer 4 tot 6 weken tussen elke behandeling. Na de derde behandeling doet je lichaam zelf de rest; het maakt een enzym aan dat de dode vaatjes definitief opruimt. Pas op met zonlicht en vermijd de zonnebank tijdens de behandelperiode.

De behandeling van couperose, kleine gesprongen bloedvaatjes in het gezicht, gaat net iets anders, met behulp van de Harmony XL Alma Laser. De laser produceert een krachtige lichtgolf die opgenomen wordt door de rode bloedcellen in de uitgezette haarvaatjes die zo als het ware worden uitgeschakeld. Nadien worden deze haarvaatjes opgeruimd en vanzelf vervangen door normale haarvaatjes. Per behandeling wordt een zone behandeld van 10 x 10 cm. Je hebt maximaal 3 tot 5 behandelingen nodig, met een tussenperiode van 3 weken tussen elke behandeling.

Clinic63


Bij deze kliniek kan je terecht voor allerlei schoonheidsbehandelingen. Van fillers en injectables tot het verwijderen van pigmentvlekken en het aanpakken van kalknagels. Clinic63 heeft ook vestigingen in Utrecht, Nijmegen, Maastricht en Haarlem. Het professionele team staat voor je klaar.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 088 015 71 00, o.v.v. Groupon.
Meer info: de te behandelen oppervlakte is maximaal 10 x 10 cm. Er zijn gemiddeld 3-5 behandelingen nodig tot het gewenste resultaat. Tussen de behandelingen moet ongeveer 3 weken zitten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Clinic63