Geen nieuwe meldingen

Clinic63

8 locaties

Slanker worden met de M.E.L.T. LypoLaser van Clinic63 (vanaf € 29,99)

Kies optie

In een Notendop

Je verliest op een veilige manier centimers.

Over deze deal

Als een klontje boter dat smelt onder het aanzicht van een zwoele blik, verdwenen overtollige vetcellen ook maar zo snel. Met een Lypolaser-behandeling van Clinic63 ben je binnen de kortste keren verlost van kilo’s die zich vastklampen.

Kies uit de volgende opties


  • € 29.99 voor één behandeling (waarde € 150)
  • € 169.99 voor zes behandelingen (waarde € 900)
  • € 269.99 voor tien behandelingen (waarde € 1500)

M.E.L.T. LypoLaser helpt je met het bereiken van een slanker figuur. Deze veilige laser-behandeling is geschikt voor het hele lichaam, zo belooft Clinic63. Je kiest 2 zones, van ongeveer 20x30 centimeter, die dan behandeld worden. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor je buik, lovehandles of bovenbenen. De behandeling stimuleert lokale metabolisme van vetcellen, die direct door het lichaam worden afgevoerd. Je voelt een aangename temperatuurverhoging en overtollig vet verdwijnt. Beweging, gezond eten en een hoge waterconsumptie zorgen voor een blijvend effect.

Clinic63


Clinic63 is een kliniek waar cosmetische professionals streven naar maximale resultaten en klanttevredenheid. Bij iedere behandeling worden passende cosmetische producten gebruikt die geen schadelijke stoffen bevatten en van hoge kwaliteit zijn.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 088 015 7100, o.v.v. Groupon.
Meer info: je kan 2 zones van 20 x 30 cm kiezen. Geldig voor de vestigingen Amsterdam, Utrecht, Maastricht, Nijmegen, Haarlem en per 15 oktober 2014 Den Bosch. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Clinic63