Geen nieuwe meldingen

Clinic63

7 locaties

XL Hair-behandelingen van Clinic63 om de natuurlijke haargroei te stimuleren

Kies optie

In een Notendop

Haarfollikels, groei tot de grond of tot de hemel met een hairtreatment die helpt bij haarverlies.

Over deze deal

Net als kale plekken op een voetbalveld, of empty spaces in een mooi geweven Perzisch tapijt, kunnen leegtes in een keurig kapsel je ook afleiden. Laat XL-Hair in Clinic63 jouw haarfollikels streng doch rechtvaardig toespreken zodat ze weer doen wat ze horen te doen. Groeien.

Kies uit de volgende opties


  • € 49,99 voor 1 XL Hair behandeling (waarde € 100)
  • € 98,99 voor 2 XL Hair behandelingen (waarde € 200)

XL Hair is een behandeling met Hyaluronzuur. Dit zuur staat er om bekend dat het de haarcellen die beschadigd zijn, kan herstructureren. Hierdoor wordt de haargroei gestimuleerd. Behalve het hoofdbestanddeel Hyaluronzuur zijn er ook vitaminen aan de behandeling toegevoegd. De werkzame stoffen worden door middel van injecties onder de hoofdhuid ingebracht. Dit gebeurt met een zeer dunne naald. De groeifactoren zorgen er uiteindelijk voor dat de haarfollikels haar gaan produceren. Hoeveel behandelingen je uiteindelijk nodig hebt, hangt af van de aard van je haarprobleem. Laat je adviseren bij een van de clinics in Amsterdam, Nijmegen, Maastricht, Haarlem of Utrecht.

Clinic63


Clinic63 is een kliniek waar cosmetische professionals dagelijks hun beste en mooiste beentje voor zetten om maximale resultaten en tevreden klanten te krijgen. Bij iedere behandeling worden passende cosmetische producten gebruikt, die geen schadelijke stoffen bevatten en bovendien van hoge kwaliteit zijn. De XL Hair-behandeling is voor zowel mannen als vrouwen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 088 015 7100 tussen 8.00 en 20.00 uur, o.v.v. Groupon.
Meer info: tussen elke behandeling moet 1 week zitten. Er zijn gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Clinic63