Geen nieuwe meldingen

Clinic63

7 locaties

Krijg mooiere oogcontouren met RRS ® HA EYES bij Clinic63

Kies optie

In een Notendop

Krijg weer jongere oogcontouren en laat rimpeltjes en donkere kringen verdwijnen met een speciale behandeling voor de verouderde huid.

Over deze deal

Met een open blik naar de wereld kijken is altijd handig om niets uit het oog te verliezen. Tijd om je ogen te openen en die rimpeltjes en donkere kringen te laten verdwijnen met een RRS ® HA EYES behandeling. De specialisten van Clinic63 houden ondertussen een oogje voor je in het zeil.

Kies uit de volgende opties


  • € 79 voor een RRS ® HA EYES behandeling voor 1 persoon (waarde € 200)
  • € 154 voor een RRS ® HA EYES behandeling voor 2 personen (waarde € 400)

RRS ® HA EYES
Deze behandeling verbetert het uiterlijk van je oogcontouren door de oppervlakkige rimpels rond je ogen aan te pakken. De donkere kringen die je een vermoeide blik kunnen geven worden eveneens bestreden. De RRS ® HA EYES behandeling is speciaal samengesteld om de verouderde huid rondom de ogen te behandelen en wordt geholpen ​​door een specifieke biorevitaliserende oplossing die vitaminen, antioxidanten, microcirculerende en blekende actieve stoffen bevat. Eén behandeling is al voldoende voor ongeveer 6 maanden zichtbaar resultaat. De behandeling duurt gemiddeld 20 minuten, waarna je meteen weer alles mag doen wat je wil. Wel kan er mogelijk een onschuldige zwelling optreden, maar die verdwijnt weer snel, aldus Clinic63.

Clinic63


Clinic63 is een kliniek waar cosmetische professionals dagelijks hun beste en mooiste beentje voor zetten om maximale resultaten en tevreden klanten te krijgen. Bij iedere behandeling worden passende cosmetische producten gebruikt, die geen schadelijke stoffen bevatten en van hoge kwaliteit zijn. Clinic63 heeft vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Haarlem, Nijmegen, Laren en Maastricht.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 088 015 7100, o.v.v. Groupon.
Meer info: minimum leeftijd 18 jaar. Geldig voor alle vestigingen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Clinic63