Geen nieuwe meldingen

Clinic63

7 locaties

Verbrand calorieën in 1 uur met een Infrared Body Wrap bij Clinic63

Kies optie

In een Notendop

Reken af met cellulitis, striae en plaatselijke vetophopingen in een behandeling van een uur.

Over deze deal

Met vet kan je al net zo ongeduldig worden als wanneer je vakantie eraan komt: “inpakken en wegwezen!” Stuur je cellulitis, striae en andere vetophopingen in 1 uur op een lange en verre reis door je stevig in te laten pakken met een Infrared Body Wrap bij Clinic63.

€ 29,99 voor 1 uur Infrared Body Wrap (waarde € 69)


Voor de behandeling is er een intake om te bepalen of je geschikt bent voor de Infrared Wrap. De behandeling is een doeltreffende methode om enerzijds te relaxen en anderzijds naar een slanker figuur toe te werken. De Body Wrap warmt de lichaamsdelen op waar het vet zich bevindt, waardoor je metabolisme wordt versneld en vetweefsel wordt afgebroken.

De warmte van de Body Wrap zorgt ervoor dat je spieren en gewrichten ontspannen, waardoor ze weer soepeler gaan aanvoelen. Bovendien worden toxische stoffen ook sneller uit je lichaam geleid door de infraroodstralen die in je huidweefsel hun werk doen.

Clinic63


Clinic63 is een kliniek waar cosmetische professionals dagelijks hun beste en mooiste beentje voorzetten om maximale resultaten en tevreden klanten te krijgen. Bij iedere behandeling worden passende cosmetische producten gebruikt, die geen schadelijke stoffen bevatten en van hoge kwaliteit zijn. Clinic63 heeft vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Haarlem, Nijmegen, Laren en Maastricht.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 088 015 7100, o.v.v. Groupon.
Meer info: niet geschikt voor personen met spataderen, hartproblemen en hoge bloeddruk. Geldig voor alle vestigingen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Clinic63