Geen nieuwe meldingen

Clinic63

7 locaties

Tandenbleken voor 1 of 2 personen met Ultra Smile Express bij Clinic63

Kies optie

In een Notendop

Krijg wittere tanden in 20 minuten met een pijnloze behandeling op basis van natriumcarbonaat en laserlicht.

Over deze deal

Die dagelijkse veldslagen in je badkamer met de tandenborstel worden altijd wel in je voordeel beslist, maar je gebit hijst toch niet meteen de witte vlag. Sluit een tijdelijk vredesverdrag in je poetsoorlog en laat je tanden bleken met de Ultra Smile Express bij Clinic63.

Kies uit de volgende opties


  • € 49 voor tandenbleken voor 1 persoon (waarde € 99)
  • € 96 voor tandenbleken voor 2 personen (waarde € 198)

Tandenbleken Voor het bleken van je tanden wordt gebruik gemaakt van de Ultra Smile Express-laser. In 20 minuten kunnen je tanden tot maximaal 7 tinten lichter worden, afhankelijk van de staat van je gebit.

Het proces bestaat eruit dat je een bitje met natriumcarbonaat in je mond krijgt. Dat non-peroxide middel dringt diep in de poriën van je tanden door en verwijdert de moleculen die je tanden laten verkleuren, waardoor ze terug hun witte kleur krijgen. Het middel wordt geactiveerd door het licht van de laser. De Ultra Smile Express behandeling duurt 20 minuten. De behandeling kan bovendien 24 uur na de eerste sessie herhaald worden voor nog wittere tanden. De Ultra Smile Express kan ook toegepast worden wanneer je vullingen, veneers of kunsttanden hebt.

Clinic63 raadt je wel aan om tot dertig minuten na de behandeling geen koffie, thee of andere dingen met kleurstoffen te nuttigen. Water drinken binnen die tijd mag je wel.

Clinic63


Clinic63 is een kliniek waar cosmetische professionals dagelijks hun beste en mooiste beentje voor zetten om maximale resultaten en tevreden klanten te krijgen. Bij iedere behandeling worden passende cosmetische producten gebruikt, die geen schadelijke stoffen bevatten en van hoge kwaliteit zijn.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 088 015 7100, o.v.v. Groupon.
Meer info: de behandeling duurt 20 minuten. Afhankelijk van de staat van je gebit kan het tot 7 tinten lichter worden. Tot 30 minuten na de behandeling mag je niet eten of drinken. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Clinic63