Geen nieuwe meldingen

5 locaties

Laserbehandelingen van spataderen of couperose bij United Doctors op 5 locaties

Kies optie

In een Notendop

Tijdens een behandeling van zo’n 20 minuten met de Harmony XL-laser worden de gesprongen adertjes op een deel van je huid aangepakt.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
C
Cynthia
3 beoordelingen2 beoordelingen
2 dagen geleden
Netjes uitgelegd! Duidelijk info en intakeformuluer
L
Linda
2 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 7, 2020
Erg Vriendelijk & eerlijk, goed en fijn advies gekregen. Kan niet wachten om te beginnen!
A
aysha
3 beoordelingen2 beoordelingen
september 22, 2020
Super cool
P
PetraHELPFUL REVIEWER
1 beoordelingen1 beoordelingen
september 23, 2020
Inheb 1 behandeling gehad. Ik ben netjes ontvangen en heb goede uitleg over de behandeling gehad. Ze zitten momenteel in een verbouwing Ik benieuwd hoe het Er straks uit gaat zien.
I
Isis
juli 29, 2020
Prettig contact, professionele behandeling.
W
wafaa
5 beoordelingen3 beoordelingen
juli 28, 2020
👍
L
Letty
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 17, 2020
Prettig en bekwaam
S
Saskia
2 beoordelingen1 beoordelingen
juli 13, 2020
Nette behandeling! Resultaat van de laser behandeling wacht ik nog af maar wie service tot dusver weg tevreden
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Net als een stoffige schatkaart kan ook de huid bekeken worden onder ander licht om uiteindelijk een bezit te worden van onschatbare waarde. Een schitterende huid komt boven water bij United Doctors.

Kies uit 3 opties

  • € 49,99 voor 1 couperose-behandeling voor een zone van max. 10 x 10 cm (waarde € 145)
  • € 89,99 voor 2 couperose-behandelingen voor een zone van max. 10 x 10 cm (waarde € 290)
  • € 129,99 voor 3 couperose-behandelingen voor een zone van max. 10 x 10 cm (waarde € 435)

Couperose is een ongevaarlijke huidaandoening die delen van je huid rood kleurt. Het zijn vooral de uitgezette adertjes in het gezicht - met name op wangen en neus - die zo zichtbaar zijn en maar moeizaam willen verdwijnen. De Harmony XL-laser wordt ingezet om het bloed in die vaatjes te laten stollen en de roodheid te verminderen door de hoeveelheid rode kleurstof in die bloedvaten te laten afnemen via verhitting of trillingen.

Tijdens deze effectieve laserbehandeling van ongeveer 20 minuten wordt er met lichtflitsen vanuit de laser een zone behandeld van 10 x 10 cm. Afhankelijk van de aard van de klacht zijn gemiddeld drie tot vijf behandelingen nodig, met een periode van 3 tot 4 weken tussen elke behandeling.

Bij aanvang van de behandeling zal er Informed Consent-formulier moeten worden ingevuld en getekend en zullen er foto’s worden gemaakt in het belang van de behandeling ​​en het resultaat.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag, afhankelijk van de gekozen locatie (m.u.v. feestdagen). Geldig bij alle zes de locaties van United Doctors -Amsterdam op dinsdag, woensdag en donderdag, Den Haag op maandag, dinsdag en woensdag, Nijmegen op maandag, Den Bosch op dinsdag, Eindhoven op donderdag en vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 088 015 7100, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je afgedrukte groupon bij aankomst, anders kan er niet worden behandeld. Minimumleeftijd 18 jaar. Niet geldig i.c.m. andere acties. Geen restitutie mogelijk en niet inwisselbaar voor geld. United Doctors geeft geen garantie op behandelingen en resultaat. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Clinic63

Bij Clinic63 kan je op zes locaties in Nederland - Amsterdam, Den Haag, Den Bosch, Eindhoven, Meerssen en Velp - terecht voor lichaamsbehandelingen die de natuur een handje helpen. Zowel cosmetisch als medisch kunnen bepaalde uiterlijke kenmerken je in de weg zitten en daar bieden de dokters en huidtherapeuten van Clinic63 je vakkundige hulp bij. De behandelingen variëren van injectables als botuline-toxine en fillers tot niet-invasieve plasmabehandelingen voor gezichtscorrecties. Maar ook laserbehandelingen voor o.a het verwijderen van acne, ongewenste haargroei of tatoeages kan je aan de professionals van Clinic63 overlaten.