Geen nieuwe meldingen

2 locaties

SweatX-laserbehandeling tegen transpiratie bij United Doctors in Amsterdam en Den Haag

Kies optie

In een Notendop

SweatX gaat overmatig zweten (hyperhidrosis) en lichaamsgeur (osmidrosis) te lijf met laser en duurt zo’n 20 minuten voor 2 oksels.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
C
Cynthia
3 beoordelingen2 beoordelingen
2 dagen geleden
Netjes uitgelegd! Duidelijk info en intakeformuluer
L
Linda
2 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 7, 2020
Erg Vriendelijk & eerlijk, goed en fijn advies gekregen. Kan niet wachten om te beginnen!
A
aysha
3 beoordelingen2 beoordelingen
september 22, 2020
Super cool
P
PetraHELPFUL REVIEWER
1 beoordelingen1 beoordelingen
september 23, 2020
Inheb 1 behandeling gehad. Ik ben netjes ontvangen en heb goede uitleg over de behandeling gehad. Ze zitten momenteel in een verbouwing Ik benieuwd hoe het Er straks uit gaat zien.
I
Isis
juli 29, 2020
Prettig contact, professionele behandeling.
W
wafaa
5 beoordelingen3 beoordelingen
juli 28, 2020
👍
L
Letty
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 17, 2020
Prettig en bekwaam
S
Saskia
2 beoordelingen1 beoordelingen
juli 13, 2020
Nette behandeling! Resultaat van de laser behandeling wacht ik nog af maar wie service tot dusver weg tevreden
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Zweet en Olympische ringen zijn een onvermijdelijke combinatie, behalve als ze samen veelvuldig op je kleding te zien zijn. Sneller, hoger, sterker tegen transpiratie met SweatX-laserbehandelingen bij United Doctors.

Kies uit 4 opties

  • € 149 voor 1 SweatX-laserbehandeling tegen transpiratie (waarde € 900)
  • € 249 voor 2 SweatX-laserbehandelingen tegen transpiratie (waarde € 1.800)
  • € 449 voor 4 SweatX-laserbehandelingen tegen transpiratie (waarde € 3.600)
  • € 999 voor 6 SweatX-laserbehandelingen tegen transpiratie (waarde € 5.400)

Deze Alma SweatX-laserbehandeling wordt ingezet tegen overmatig zweten en lichaamsgeur. De behandelaar gebruikt tijdens de behandeling een speciale applicator die op de oksel wordt gezet en ronddraaiende bewegingen maakt. Deze bewegingen zorgen voor een geleidelijke verspreiding van warmte. Dit kan gevoelig zijn dus wordt er een olie op de huid aangebracht om de huid te verkoelen. SweatX wordt ingezet om zweetklieren uit te schakelen zodat zweetproductie en bijbehorende lichaamsgeur afnemen.

De behandeling duurt 20 minuten per 2 oksels en tussen de behandelingen moet minstens één week zitten. De behandelaar kan je meer vertellen over vervolgafspraken en aanvullende behandelingen.

Let op: het is nodig om maximaal 24 uur vóór de behandeling de oksels glad te scheren aangezien het dan minder gevoelig is. Als je dit niet doet zal de behandeling op een ander tijdstip moeten plaatsvinden. Bij aanvang van de behandeling zal er Informed Consent-formulier moeten worden ingevuld en getekend en zullen er foto’s worden gemaakt in het belang van de behandeling ​​en het resultaat.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag, afhankelijk van de gekozen locatie (m.u.v. feestdagen). Geldig bij twee locaties van United Doctors - Amsterdam op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag en Den Haag op maandag, dinsdag en woensdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 088 015 7100, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Geen restitutie mogelijk en niet inwisselbaar voor geld. United Doctors geeft geen garantie op behandelingen en resultaat. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Clinic63

Bij Clinic63 kan je op zes locaties in Nederland - Amsterdam, Den Haag, Den Bosch, Eindhoven, Meerssen en Velp - terecht voor lichaamsbehandelingen die de natuur een handje helpen. Zowel cosmetisch als medisch kunnen bepaalde uiterlijke kenmerken je in de weg zitten en daar bieden de dokters en huidtherapeuten van Clinic63 je vakkundige hulp bij. De behandelingen variëren van injectables als botuline-toxine en fillers tot niet-invasieve plasmabehandelingen voor gezichtscorrecties. Maar ook laserbehandelingen voor o.a het verwijderen van acne, ongewenste haargroei of tatoeages kan je aan de professionals van Clinic63 overlaten.