United Doctors

SweatX-laserbehandeling tegen transpiratie bij United Doctors in Amsterdam en Den Haag

Tot 88% korting.
Kies optie

In een Notendop


SweatX gaat overmatig zweten (hyperhidrosis) en lichaamsgeur (osmidrosis) te lijf met laser en duurt zo’n 20 minuten voor 2 oksels.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Zweet en Olympische ringen zijn een onvermijdelijke combinatie, behalve als ze samen veelvuldig op je kleding te zien zijn. Sneller, hoger, sterker tegen transpiratie met SweatX-laserbehandelingen bij United Doctors.

Kies uit 4 opties

  • € 149 voor 1 SweatX-laserbehandeling tegen transpiratie (waarde € 900)
  • € 249 voor 2 SweatX-laserbehandelingen tegen transpiratie (waarde € 1.800)
  • € 449 voor 4 SweatX-laserbehandelingen tegen transpiratie (waarde € 3.600)
  • € 999 voor 6 SweatX-laserbehandelingen tegen transpiratie (waarde € 5.400)

Deze Alma SweatX-laserbehandeling wordt ingezet tegen overmatig zweten en lichaamsgeur. De behandelaar gebruikt tijdens de behandeling een speciale applicator die op de oksel wordt gezet en ronddraaiende bewegingen maakt. Deze bewegingen zorgen voor een geleidelijke verspreiding van warmte. Dit kan gevoelig zijn dus wordt er een olie op de huid aangebracht om de huid te verkoelen. SweatX wordt ingezet om zweetklieren uit te schakelen zodat zweetproductie en bijbehorende lichaamsgeur afnemen.

De behandeling duurt 20 minuten per 2 oksels en tussen de behandelingen moet minstens één week zitten. De behandelaar kan je meer vertellen over vervolgafspraken en aanvullende behandelingen.

Let op: het is nodig om maximaal 24 uur vóór de behandeling de oksels glad te scheren aangezien het dan minder gevoelig is. Als je dit niet doet zal de behandeling op een ander tijdstip moeten plaatsvinden. Bij aanvang van de behandeling zal er Informed Consent-formulier moeten worden ingevuld en getekend en zullen er foto’s worden gemaakt in het belang van de behandeling ​​en het resultaat.

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag, afhankelijk van de gekozen locatie (m.u.v. feestdagen). Geldig bij twee locaties van United Doctors - Amsterdam op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag en Den Haag op maandag, dinsdag en woensdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 088 015 7100, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Geen restitutie mogelijk en niet inwisselbaar voor geld. United Doctors geeft geen garantie op behandelingen en resultaat. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over United Doctors


Bij United Doctors kan je op vijf locaties in Nederland - Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven en Nijmegen - terecht voor lichaamsbehandelingen die de natuur een handje helpen. Zowel cosmetisch als medisch kunnen bepaalde uiterlijke kenmerken je in de weg zitten en daar bieden dokters K. Bulgaç en H.J. Roseboom je vakkundige hulp bij. De behandelingen variëren van injectables als botuline-toxine en fillers tot niet-invasieve plasmabehandelingen voor gezichtscorrecties.

United Doctors

Cosmetische behandelingen, Medisch
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.