Huidverstrakking met de Accent XL-laser voor 2 zones naar keuze bij Clinic63 op 4 locaties in Nederland

Resterende tijd beperkt!
Tot 78% korting.
Kies optie
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Net als een Belg imiteren en het woord cafe is het voor je figuur vaak ook een voordeel om er accent op te leggen. Vind dé oplossing voor een fier figuur bij Clinic63.

Kies uit 3 opties

 • € 39,99 voor 1 behandeling met de Accent XL-laser (waarde € 150)
 • € 109,99 voor 3 behandelingen met de Accent XL-laser (waarde € 450)
 • € 199,99 voor 6 behandelingen met de Accent XL-laser (waarde € 900)

Per behandeling worden 2 zones van 10 x 20 cm onder handen genomen.De behandeling duurt gemiddeld 20 tot 30 minuten. Doorgaans zijn er 6 behandelingen nodig om het gewenste effect te bereiken. En je uiteindelijke resultaat is na zo’n twee tot vier maanden zichtbaar.

De Accent XL-laser werkt door middel van radiofrequente straling. De laserbehandeling leent zich goed voor esthetische en cosmetische behandelingen waarbij je huidweefsel in de diepte moet worden opgewarmd. Dat is het geval bij een behandeling voor huidverstrakking om cellulitis te verminderen of voor body reshaping.

Je kan kiezen uit onderstaande zones.

 • Billen
 • Bovenbenen
 • Buik
 • Rug
 • Heupen
 • Dijen
 • Binnenkant bovenbenen
 • Binnenkant knieën
 • Bovenarmen
 • Onderkin

Clinic63 raadt aan om een gratis consult in te plannen als je de behandeling voor de eerste keer ondergaat zodat de behandelaar kan uitleggen wat er gaat gebeuren.

Bij aanvang van de behandeling zal er een Informed Consent-formulier moeten worden ingevuld en getekend en zullen er foto’s worden gemaakt in het belang van de behandeling ​​en het resultaat.

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag, afhankelijk van de gekozen locatie (m.u.v. feestdagen). Geldig bij alle vier de locaties van Clinic63 -Amsterdam op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, Den Haag op maandag, dinsdag en woensdag, Nijmegen op maandag, Den Bosch op dinsdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 088 015 7100, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: minimumleeftijd 18 jaar. Niet geldig i.c.m. andere acties. Geen restitutie mogelijk en niet inwisselbaar voor geld. Clinic63 geeft geen garantie op behandelingen en resultaat. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Clinic63


Clinic63 is een gespecialiseerde kliniek waar cosmetische professionals dagelijks hun beste en mooiste beentje voor zetten om maximale resultaten en tevreden klanten te krijgen. Dit met behulp van jarenlange ervaring, de modernste apparatuur en een vriendelijke sfeer waarin veiligheid, privacy en persoonlijke wensen voorop staan. Bij iedere behandeling worden bovendien passende cosmetische producten gebruikt van hoogwaardige kwaliteit. De behandelingen verschillen van het tegengaan van transpiratie, verwijderen van tatoeages, corrigeren van oogleden, verwijderen van ongewenst haar, acné en pigmentvlekken en een variëteit aan schoonheidsbehandelingen waar de huid van gaat stralen. Kortom: voor vrijwel elk beautyprobleem of -wens heeft Clinic63 een oplossing. Clinic63 heeft vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Den Bosch, Eindhoven, Meerssen en Nijmegen.

Clinic63

Cosmetische behandelingen, Liposuctie, Medisch, Plastische chirurgie
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.