Geen nieuwe meldingen

2 locaties

Vitamin Infusion: vitamine-behandeling met een infuus bij United Doctors in Amsterdam en Den Haag

Kies optie

In een Notendop

Ga gewoon voor een gezonde boost of vul je tekort aan vitaminen aan via een infuus dat je lichaam voor 100% opneemt.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
C
Cynthia
3 beoordelingen2 beoordelingen
1 dag geleden
Netjes uitgelegd! Duidelijk info en intakeformuluer
L
Linda
2 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 7, 2020
Erg Vriendelijk & eerlijk, goed en fijn advies gekregen. Kan niet wachten om te beginnen!
A
aysha
3 beoordelingen2 beoordelingen
september 22, 2020
Super cool
P
PetraHELPFUL REVIEWER
1 beoordelingen1 beoordelingen
september 23, 2020
Inheb 1 behandeling gehad. Ik ben netjes ontvangen en heb goede uitleg over de behandeling gehad. Ze zitten momenteel in een verbouwing Ik benieuwd hoe het Er straks uit gaat zien.
I
Isis
juli 29, 2020
Prettig contact, professionele behandeling.
W
wafaa
5 beoordelingen3 beoordelingen
juli 28, 2020
👍
L
Letty
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 17, 2020
Prettig en bekwaam
S
Saskia
2 beoordelingen1 beoordelingen
juli 13, 2020
Nette behandeling! Resultaat van de laser behandeling wacht ik nog af maar wie service tot dusver weg tevreden
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Net als vrienden op je eigen verjaardagsfeestje en adembenemende panorama’s op een droomvakantie is het voor vitamines soms ook beter als ze druppelsgewijs bij je binnenkomen zodat je ze volledig in je op kan nemen. Gezondheid tot de laatste druppel bij United Doctors.

Kies uit 3 opties

 • € 39,99 voor een Vitamin B12-shot (waarde € 89)

 • € 149,99 voor een Basic Vitamin Infusion-behandeling (waarde € 349)
 • € 249,99 voor een Deluxe Vitamin Infusion-behandeling (waarde € 599)

Vitamin B12-shot
Een Vitamin B12-shot via een infuus is ontwikkeld om het tekort aan, inderdaad, vitamine B12 aan te vullen. Deze aanvulling kan helpen bij een verhoging van de productie van rode bloedcellen, het reguleren van slaap, stemming en eetlust en de versterking van het immuunsysteem.

Vitamin Infusion-behandeling
Aangezien de werkzame stoffen via een infuus worden toegedient neemt je lichaam dit voor 100% op. Dit in tegenstelling tot traditionele supplementen en vitaminedrankjes waarbij de vitaminen en mineralen voor een deel worden afgebroken in het spijsverteringskanaal. De behandeling duurt ongeveer 30 à 45 minuten en de resultaten zijn al binnen enkele uren merkbaar en houden een paar dagen aan.

Uit onderstaande Basic Vitamin Infusion-behandelingen kies je er één:

 • ImpressIVe
 • SensitIVe
 • AttractIVe
 • CognitIVe
 • HydratIVe
 • ActIVe

Uit onderstaande Deluxe Vitamin Infusion-behandelingen kies je er één:

 • ActIVe Pro
 • Most ExclusIVe

ImpressIVe
Dit infuus herstelt het lichaam met mineralen, verschillende antioxidanten, elektrolyten en vocht, om je lichaam weer in balans te brengen.

SensitIVe
Een infuus voor nachtbrakers en harde werkers die last hebben van vermoeidheid en verminderde concentratie. Het lichaamsherstellend infuus is samengesteld om te herstellen van zware dagen en nachten, ook geschikt voor katers.

AttractIVe
Dit infuus is ontworpen om het verouderingsproces te ‘vertragen’ en de huid te verjongen, dit in combinatie met maximale hydratatie.

CognitIV
Een infuus speciaal voor ouderen. CognitIV heeft tot doel veroudering tegen te gaan en het functioneren van het geheugen te verbeteren.

HydratIVe
Dit infuus is geschikt voor de recreatieve sporter. Tijdens sportieve activiteiten verliest het lichaam vocht en zouten, waardoor het toxines genereert. Het infuus helpt je bij het vochtherstel en voorziet je gelijk van alle benodigde stoffen zonder de nadelige effecten van sportdrankjes zoals suikers.

ActIVe en ActIVe-Pro
Deze infusen zijn geschikt voor de actieve sporter. Naast de voordelen van het HydratIVe infuus, bevat ActIVe een gebalanceerde combinatie van vitamines en antioxidanten om schade door de vrijgekomen zuurstofradicalen tegen te gaan. Voor de topsporter of de sporter van 30+ is ActIVe-Pro aan te raden.

Most ExclusIVe
Dit is het meest complete infuus. Het combineert de lichaamsherstellende capaciteiten van SensitIVe met de reinigende werking van ImpressIVe. Perfect voor wanneer je een boost kan gebruiken.

Bij aanvang van de behandeling zal er Informed Consent-formulier moeten worden ingevuld en getekend en zullen er foto’s worden gemaakt in het belang van de behandeling ​​en het resultaat.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag, woensdag en zondag, afhankelijk van de gekozen locatie (m.u.v. feestdagen). Geldig bij 2 locaties van United Doctors - Amsterdam op zondag en Den Haag op dinsdag en woensdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 088 015 7100, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Geen restitutie mogelijk en niet inwisselbaar voor geld. United Doctors geeft geen garantie op behandelingen en resultaat. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Clinic63

Bij Clinic63 kan je op zes locaties in Nederland - Amsterdam, Den Haag, Den Bosch, Eindhoven, Meerssen en Velp - terecht voor lichaamsbehandelingen die de natuur een handje helpen. Zowel cosmetisch als medisch kunnen bepaalde uiterlijke kenmerken je in de weg zitten en daar bieden de dokters en huidtherapeuten van Clinic63 je vakkundige hulp bij. De behandelingen variëren van injectables als botuline-toxine en fillers tot niet-invasieve plasmabehandelingen voor gezichtscorrecties. Maar ook laserbehandelingen voor o.a het verwijderen van acne, ongewenste haargroei of tatoeages kan je aan de professionals van Clinic63 overlaten.