Cobra Museum - Tickets NL

Cobra Museum - Tickets NL

Tot 57% korting.
Kies optie

In een Notendop


In dit musem maak je kennis met de Cobra-kunstbeweging, die gekenmerkt werd door zijn experimentele karakter en creativiteit.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Kies uit 4 opties

  • € 6,99 voor entreeticket voor 1 pers. (waarde € 14,60)
  • € 13,99 voor entreeticket voor 2 pers. (waarde € 29,20)
  • € 26,99 voor entreeticket voor 4 pers. (waarde € 58,40)
  • € 37,99 voor entreeticket voor 6 pers. (waarde € 87,60)

Alle opties zijn inclusief koffie of thee.

Nu te zien in het Cobra Museum is de tentoonstelling ‘Een Ontembare kracht’. Tot half februari 2019 kan je bekende werken van de Cobra-kunstenaars zien, vlak naast de kunstwerken van hedendaagse kunstenaars. Alle werken zijn geïnspireerd op de creativiteit, spontaniteit en puurheid van kinderen. Tijdens de bijzondere opstelling kan er worden gebouwd, gekropen en geklommen: een feest voor kinderen én volwassenen.

Vanaf 8 november kan je ook je ogen te kost doen bij de voorstelling ‘Cobra 70: een meerkoppige slang’, waar verder wordt gekeken dan het vrolijke en kleurrijke karakter van Cobra en waar de tegenstellingen tussen de oprichters worden uitgelicht.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 17 februari 2019 op dinsdag t/m zondag.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onder vermelding van je groupon krijg je 10% korting in de giftshop. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Cobra Museum


De Cobra-beweging ontleent zijn naam aan de drie hoofdsteden waar de oprichters vandaan kwamen: Copenhagen-Brussel-Amsterdam. Het Cobra Museum heeft als missie het expertisecentrum te zijn op het gebied van deze revolutionaire stroming in de moderne kunst. Kunst van Cobra gaat hier hand in hand met hedendaagse kunst waarin je de kernwaarden van Cobra terugziet: creatieve vrijheid, experiment, gedrevenheid, vitaliteit en maatschappelijke betrokkenheid. Het museum ligt centraal naast Stadshart Amstelveen, het eerste viersterren-winkelcentrum van Nederland.

Naast de vaste tentoonstelling is er altijd wel iets nieuws te zien in het museum. Op de website kan je aankomende exposities in de gaten houden.

Cobra Museum - Tickets NL

Tickets & Evenementen, Gezin, Musea, Sightseeing of tour, Musea en galerieën
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.