sluit
Gebruik code LEUK15 en krijg tot 15% korting op Lokaal. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Chazzz Food

Hommelseweg 205, Arnhem

Cocktail tasting inclusief snack plank voor 2-6 personen bij Chazzz Food in Arnhem

Kies optie

In een Notendop

Proef een Mojito, Cosmopolitan, Gin Tonic, Espresso Martini of Margarita onder het genot van een borrelplank met Zuid Amerikaanse snacks.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

 • Cocktail tasting
 • Voor 2, 4 of 6 personen
 • Proef 2 cocktails per persoon
 • Inclusief een snack plank met:
  • 3x empanaditas
  • 3x smaak arepita’s
  • Tostones
  • Funchi friet

Deal-Voorwaarden

Minimaal 12 uur van tevoren reserveren. Verplicht via Bookingtool reserveren op reserveren.groupon.nl. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen). Je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken. Minimaal 12 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 100 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 100 groupon(s) te koop als cadeau. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden.

Over Chazzz Food

Chazzz Food is een meeting point in hartje Arnhem voor bourgondiërs met een voorkeur voor de Zuid-Amerikaanse keuken. Op het met liefde samengestelde menu vind je rijkelijk belegde burgers, juicy spare ribs, goed gevulde empanada's, spicy wings en heel veel arepa's. Een arepa is een maisbroodje dat vooral in Venezuela en Colombia veel gegeten wordt. Als bijgerecht, als lunch, als hoofdgerecht; het broodje duikt overal op, omdat er eindeloos mee te combineren valt. Bij Chazzz Food is gerechtjes combineren ook dagelijkse kost, want waarom zou je kiezen als je ook van verschillende Zuid-Amerikaanse specialiteiten kan smullen? Het is aan te raden binnen te wandelen met een lege maag, want de chef serveert graag gulle porties, zodat zijn gasten uitgebreid kunnen smullen.