Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Lemel 33, Hapert

Een jaar onbeperkt laserontharen bij Coco Beauty Clinic in Hapert

Kies optie

In een Notendop

Laat de haartjes bij de kern aanpakken zodat ze niet meer terug kunnen groeien bij bijvoorbeeld je benen, oksels, bikinilijn of wenkbrauwen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
augustus 21, 2020
Niets op aan te merken .. fijne behandeling goede uitleg en goed rekening gehouden met de regels omtrent de Corona ga zeker eens terug .
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
augustus 21, 2020
Konden snel terecht en super mooie salon . Mijn zus en ik zijn erg tevreden over de service en de uitleg . Zeker een aanrader .

Over deze deal

  • Een jaar onbeperkt laserontharen met SHR
  • Er zijn 6-10 behandelingen nodig voor optimaal resultaat
  • Steeds met tussenpozen van minimaal 8 weken
  • Daarna een jaarlijkse touch up om het resultaat bij te houden

Laserontharen met SHR

Ontharen met SHR is een behandelmethode met lichtflitsen om ongewenste haargroei bij de kern aan te pakken. Van haartjes die heel kort plaatselijk met een koude laser geraakt worden en het licht absorberen, wordt het haarzakje vernietigd. Zo kan de bron van haargroei worden verwijderd, zodat er geen nieuwe haren meer kunnen groeien.

Bepaal welke zone je wil laten behandelen en kies vervolgens de bijpassende optie:

S-zones M-zones L-zones XL-zones
bovenlip handen gezicht volledig schaamstreek
kin voeten bikinilijn armen volledig
bilnaad nek billen onderbenen
wenkbrauwen onderarmen bovenrug bovenbenen
wangen bovenarmen onderrug  
  schouders buik  
  oksels borst  
  hals    

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 6 maanden na aankoop in voor je eerste behandeling. Daarna mag je nog 12 maanden onbeperkt ontharen bij Coco Beauty Clinic op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0497 234 562 of via e-mail op afspraak@cocobeautyclinic.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Het is belangrijk dat je de te behandelen zones 24 uur voor de behandeling scheert, anders werkt de behandeling niet. Tussen elke behandeling moet ongeveer 8 weken zitten. De behandeling is niet geschikt als je zwanger bent, korter dan 6 maanden geleden een hartinfarct hebt gehad, een pacemaker of inwendige defribilator hebt of last hebt van een huidziekte. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Coco Beauty Clinic

Coco Beauty Clinic in Hapert is een cosmetische kliniek gespecialiseerd in huidverzorging. Zo kan je hier je gezicht laten liften met niet-invasieve methodes als PlexR en HIFU, kan je de huid in je gezicht laten reinigen met de carbon-laser en microdermabrasie, overtollig vet aanpakken met cryolipolyse en de lipolaser, striae laten behandelen met de Velasmooth en ongewenste haargroei en tatoeages gedag zeggen met een laserbehandeling. De specialisten van Coco Beauty Clinic vinden een persoonlijke aanpak belangrijk, want elk mens en elke wens is anders en daar worden de behandelingen dan ook op aangepast.