Geen nieuwe meldingen

Coco's Outback

Thorbeckeplein 8-12, Amsterdam

Lunch: burger naar keuze bij Coco's Outback aan het Rembrandtplein in hartje Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Je hebt keuze uit 3 soorten burgers (beef, kip en falafel) en 6 soorten toppings, waaronder El Mexicano en Bacon ‘n’ Cheese.

Over deze deal

Net als een wilde kangoeroe heeft een goede hamburger enthousiaste fans die zonder twijfel hun buidel trekken om hem op hun buik te dragen. Spring een gat in de lucht met een burger naar keuze bij Coco’s Outback.

Kies uit 4 opties

  • € 14,99 voor lunch: burger naar keuze voor 2 personen (waarde € 28,80)
  • € 21,99 voor lunch: burger naar keuze voor 3 personen (waarde € 43,20)
  • € 29,99 voor lunch: burger naar keuze voor 4 personen (waarde € 57,60)
  • € 44,99 voor lunch: burger naar keuze voor 6 personen (waarde € 86,40)

Maak je klaar voor een stevige lunch, want je hebt keuze uit alle sappige burgers van de kaart. De burgers zijn 300 gram en worden allemaal geserveerd op een vers gebakken broodje met sla, tomaat, ui, augurk en Coco’s huisgemaakte saus. En met een dik portie Australische frieten er naast. Vervolgens heb je keuze uit 3 soorten burgers (beef, kip en falafel) en 6 soorten toppings. Denk bijvoorbeeld aan een beef burger “El Mexicano” met pittige salsa, kaas en zure room. Of ga voor vegetarische glorie met bijvoorbeeld een falafel burger met geitenkaas.

Wat je moet weten

Geldigheid : 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m vrijdag tussen 12 en 16 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 4 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Coco's Outback

Coco's Outback is een vertrouwd honk in het centrum van Amsterdam om even te ontsnappen aan de drukte met wat "Lousy Food and Warm Beer". Alles met een knipoog natuurlijk, want het Australisch georiënteerde café aan het Rembrandtplein serveert wel degelijk stevige maaltijden om van te watertanden. Gepofte aardappels met vulling, verschillende burrito's, rijkelijk versierde "Macho Nacho's", malse spareribs en sappige burgers worden er dagelijks smakelijk genuttigd. Voor sportuitzendingen of een borrel met hapjes plof je hier op een van de Chesterfields neer. En 's nachts is het eveneens feest, want Coco's transformeert moeiteloos tot bar waar je niet alleen keuze hebt uit een kleine 20 cocktails, maar de indrukwekkend uitgebreide drankkaart ook o.a. verschillende merken whiskey, rum, spirits en shots biedt. En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle verschillende wereldbieren die Coco's in huis heeft. Echte liefhebbers kunnen zelfs blijven slapen, want boven het altijd-feest-café worden drie fijne appartementen verhuurd.