Geen nieuwe meldingen

Tot 6 maanden collageentabletten met hyaluronzuur

Collageentabletten met hyaluronzuur

€ 29,90
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Ontwikkeld voor zowel mannen als vrouwen die een gezonder uitziende huid willen en de tekenen van veroudering willen tegengaan.

Product-details

Kenmerken:

 • Helpt de hydratatie en uitstraling van de huid te verbeteren
 • Helpt de verschijning van fijne lijntjes en rimpels te verminderen
 • Bevordert de elasticiteit van de huid
 • Bevordert gezond haar en maakt nagels sterk
 • Helpt bij een jonger uitziende huid
 • Helpt spieren en gewrichten te ondersteunen
 • Helpt bij het structurele en functionele onderhoud van gewrichten
 • Helpt pijn te verminderen bij degeneratieve ziekten, zoals artrose
 • Helpt ontstekingen van de gewrichten te verminderen en hun mobiliteit te verbeteren, zoals bij verschijnselen als artrose
 • Vitamine C om de opname van ijzer te vergemakkelijken (adjuvans bij de opname van ijzer in ferritine); het immuunsysteem stimuleren; ingrijpen bij de productie van collageen, een intracellulaire stof die de structuur vormt van spieren, botten, kraakbeen en weefsels; ingrijpen bij de synthese van bepaalde hormonen en belangrijke neurotransmitters; hebben een antioxiderende werking en gaan de effecten van giftige stoffen zoals rook en vervuiling tegen; beschermt de huid tegen ultraviolette stralen

Hyaluronzuur:

 • Hyaluronzuur is een van de fundamentele componenten van weefsels van mensen en andere zoogdieren. Het geeft de huid zijn bijzondere weerstand en vormvastheid. Een gebrek aan hyaluronzuur leidt tot verzwakking van de huid en bevordert de vorming van rimpels en puistjes. De concentratie in lichaamsweefsels neemt af met de leeftijd.

Collageen:

 • Collageen is een structureel eiwit en is het belangrijkste vezelbestanddeel van de huid, pezen, kraakbeen, botten, tanden, vliezen, hoornvliezen en bloedvaten van alle gewervelde dieren. Collageen is het meest voorkomende eiwit in het menselijk lichaam en in bindweefsel. Het is verantwoordelijk voor de bescherming van het organisme via de huid, voor het welzijn en de conditie van de huid en, hoewel indirect, voor bepaalde andere organen, voor het voorkomen van uitdroging van de huid, het behoud van de elasticiteit van de weefsels.

Chondroïtinesulfaat:

 • Chondroïtinesulfaat is een macromolecuul dat behoort tot de familie van glycosaminoglycanen, bekend om de waardevolle structurele rol van de extracellulaire matrix. Chondroïtinesulfaat heeft een comeback gemaakt in de supplementenwereld als een waardevol middel tegen ontstoken gewrichten. Dankzij moleculaire mechanismen die nog steeds slecht worden begrepen, kan chondroïtinesulfaat de functionaliteit verbeteren van gewrichten die zijn aangetast door ontstekingsreacties, zoals artrose, door hun degeneratie te voorkomen.

Vitamine C:

 • Vitamine C of l-ascorbinezuur dankt zijn naam aan het vermogen om scheurbuik te behandelen, een ziekte die in het verleden zeilers trof die lange tijd geen verse groenten konden eten. Het is noodzakelijk om vitamine C met voedsel in te nemen, omdat het lichaam het niet kan synthetiseren. In ons lichaam is er slechts een kleine reserve van deze vitamine in de bijnieren.

Ingrediënten:

 • Type II gehydrolyseerd collageen, vitamine C (l-ascorbinezuur); vulstof: cellulose, calciumcarbonaat; voorgegelatineerd zetmeel, antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren, talk en siliciumdioxide. Gemiddelde hoeveelheid kenmerkend ingrediënt voor de maximaal aanbevolen dagelijkse dosis (2 tabletten) Gehydrolyseerd collageen type II 500 mg inclusief collageen 300 mg inclusief chondroïtinesulfaat 100 mg inclusief hyaluronzuur 50 mg Vitamine C (l-ascorbinezuur) 80 mg 100% VNR*.

Gemiddelde inname van het kenmerkende ingrediënt voor de maximaal aanbevolen dagelijkse dosis (2 tabletten van 1000 mg): Type II gehydrolyseerd collageen 500 mg inclusief collageen 300 mg inclusief chondroïtinesulfaat 100 mg inclusief hyaluronzuur 50 mg Vitamine C (l-ascorbinezuur) 80 mg 100% NRV *

Aanbevolen dosering: neem tweemaal daags 1 tablet voor de hoofdmaaltijden

Uiterste houdbaarheidsdatum: 06/2023

Deal-Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.