Entree tot indoor pretpark Comics Station Antwerp t/m 30 april 2019

Comics Station Antwerp

Tot 24% korting.
60+ gekocht
Kies optie

In een Notendop


Bekende striphelden komen tot leven in dit indoor pretpark vol attracties, themazones en een reuze-glijbaan in het station van Antwerpen.

Wat je krijgt


  • Entree tot indoor pretpark Comics Station Antwerp
  • Geldig t/m 30 april 2019
  • Kinderen tot 3 jaar gratis entree onder begeleiding van een volwassene

Beleef een onvergetelijke dag in dit indoor pretpark waar bekende stripfiguren zoals De Smurfen, Suske & Wiske, Jommeke, Lucky Luke, De Kiekeboes en Urbanus centraal staan.

Kies uit 5 opties

  • € 14,90 voor entree bij Comics Station Antwerp voor 1 persoon (waarde € 19,50)
  • € 29,80 voor entree bij Comics Station Antwerp voor 2 personen (waarde € 39)
  • € 44,70 voor entree bij Comics Station Antwerp voor 3 personen (waarde € 58,50)
  • € 59,60 voor entree bij Comics Station Antwerp voor 4 personen (waarde € 78)
  • € 74,50 voor entree bij Comics Station Antwerp voor 5 personen (waarde € 97,50)

Verdeeld over zes themagebieden staan tal van attracties en activiteiten op je te wachten. Stap in de teletijdmachine met Suske & Wiske, schiet net zo snel als Lucky Luke en bouw een feestje met de Smurfen. Mis ook zeker de hoogste indoor glijbaan van de wereld niet. Nieuw is de Suske & Wiske-theatershow waarbij je wordt meegenomen in de fantasiewereld van het bekende duo. Het ene moment zweef je door de ruimte en iets later ga je mee op schattenjacht in een griezelige grot (hopelijk ben je niet bang voor spinnen). Ouders kunnen aanschuiven in het restaurant of op het terras

Ouders kunnen aanschuiven in het restaurant of op het terras.

Voorwaarden


Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Comics Station Antwerp t/m 30 april 2019 in Antwerpen-Centraal, België volgens de openingstijden te zien op https://www.comicsstation.be/.
Aankoop: je groupon is geen geldig toegangsbewijs, na je reservering ontvang je de toegangsticket(s) per mail. Reserveer je ticket(s) vóór je bezoek op https://tickets.comicsstation.be/events en volg onderstaande stappen:
1. Selecteer de datum waarop je het park wenst te bezoeken;
2. Vul bij ‘Ticket > 3 jaar’ het aantal tickets in dat je besteld hebt.
Let op: je voucher geldt niet voor B-dagtrips;
3. Vul bij promotiecode je groupon-code in en klik op het vinkje;
4. Klik op ‘volgende’;
5. Maak een nieuw account aan of login met je bestaande account;
6. Klik op ‘volgende’;
7. Personaliseer je ticket(s).
8. Klik op ‘volgende’;
9. Je boeking is nu afgerond. Je ontvangt een e-mail met jouw toegangsticket(s) voor Comics Station Antwerp.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden omgeruild voor een andere datum/locatie of geannuleerd.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Geen (deel)restitutie mogelijk. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Comics Station Antwerp


Dit indoor pretpark in het karakteristieke treinstation van Antwerpen heeft populaire stripfiguren als thema. En dit thema wordt doorgevoerd in elke 6200 m² dat het pretpark rijk is. Je beleeft stripverhalen van dichtbij en kan plezier maken in zes themazones verspreid over vier etages. Het park biedt activiteiten voor de hele familie en als klapper op een dag fun glijd je naar beneden van de 22,5 meter hoge (!) glijbaan. Het park is door zijn ligging in het station uiteraard makkelijk te bereiken per trein. Maar met de auto parkeren kan hier net zo goed; deze kan je direct onder het station kwijt in de ruime parkeergarage. En als je er toch bent: een bezoekje aan Comics Station Antwerp is goed te combineren met een paar uurtjes shoppen of sightseeing in de historische binnenstad.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.