Geen nieuwe meldingen

Compressie enkelbrace

Compressie enkelbrace

€ 11,95
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Deze compressie enkelbrace is ontworpen om optimale ondersteuning te bieden tijdens sportoefeningen.

Product-details

  • Veelzijdige en complete enkelbrace
  • Kan helpen de bloedcirculatie te verbeteren, letsel te voorkomen, te helpen herstellen van chronische enkelverstuikingen, vermoeidheid, disfunctie van de posterieure tibiale pees, enkelinstabiliteit, achilleshiel, enz.
  • Hoofdzakelijk geproduceerd als preventieve veiligheidsriem voor sportactiviteiten zoals intensieve training, hardlopen, voetbal, wandelen, andere fysieke activiteiten
  • Samenstelling: 70% neopreen, 30% nylon
  • Beschikbare maten: S, M, L, XL
  • Beschikbare opties: linker- of rechtervoet

Maattabel:

maat schoenmaat lengte (cm)
S 35-38 8-14
M 39-41 15-19
L 42-44 20-24
XL 45-47 25,5-30,5

Deal-Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.