sluit
TTD Launch

Ave Huidkliniek

Prinses Irenestraat 6B, Oud-Beijerland

Coolpeel gezichtsbehandeling van 60 minuten bij Ave Huidkliniek in Oud-Beijerland

Kies optie

In een Notendop

Een coolpeel-behandeling is een behandeling die milder is dan gangbare peelings, waardoor de herstelperiode van de huid korter is.

Over deze deal

  • Coolpeel laser behandeling van het gezicht voor 60 minuten.
  • Doordat er dieper in de huid word gewerkt door middel van warmte zorgt dit voor een effectieve aanmaak van nieuw collageen.
  • hele korte hersteltijd van maximaal 24 uur wat zich uit in lichte roodheid.
  • De huid ziet er na de behandeling, egaler, frisser en gezonder uit door de diepe werking van de behandeling en de stimulatie van het collageen en elastine.

Behandeling is gericht op: - Verstrakken van de huid - Egalere teint - Fijnere huidstructuur (kleinere poriën) - Meer glans - Tegengaan verkleuringen

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Verplicht telefonisch reserveren op 0186 576 474. Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m donderdag van 09.00 tot 22.00 uur en vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur. Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken. Toon bij aankomst je groupon op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Ave Huidkliniek

Ave Huidkliniek werd in 1994 opgericht in Rotterdam. Oprichtster en orthomoleculair deskundige Esther Bredewold heeft sinds het begin verschillende verhuizingen meegemaakt om uiteindelijk in Oud-Beijerland neer te strijken. Sinds het begin is het aantal behandelingen flink toegenomen en het team uitgebreid. Door middel van bijscholing en het in huis halen van experts op verschillende vakgebieden, beschikt Ave Huidkliniek over up-to-date kennis van huidbehandelingen. Dus of je huid nu een opfrisser nodig heeft of je hebt complexere huidproblemen, je kan altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek. Sabrina aan de Wiel is de huidtherapeute van Ave huidkliniek die de Coolpeel gezichtsbehandeling zal uitvoeren. De kliniek maakt daarnaast serieus werk van het verkrijgen van het Green Spa Label; zonnepanelen op het dak, gerecyclede verpakkingen, biologisch afbreekbare producten en het vermijden van chemische producten. Gezond voor jou, gezond voor de planeet.