Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

2 locaties

Brazilian Butt Lift-behandeling naar keuze bij Butt Lift Factory in Hilversum of Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Zet jouw billen in de lift met (een combi van) vacuüm, compressie, radiofrequentie, ultrasound, cryolipolyse of elektromagnetische energie.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
T
truike
1 beoordelingen1 beoordelingen
juni 29, 2021
Fijne Clinic, aardige mensen
P
Palma
5 beoordelingen2 beoordelingen
mei 7, 2021
goed :)
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
april 22, 2021
Very nice service!
S
Sanidra
3 beoordelingen2 beoordelingen
november 11, 2020
Salon heel schoon , medewerkers waren heel vriendelijke en goeie behande
J
J.P.M.
5 beoordelingen3 beoordelingen
augustus 21, 2020
Uitstekende microdermabrasie behandeling; heldere uitleg en wat je mag verwachten en advies wat te doen om blijvend effect te houden. Was een heel fijne en uitgebreide behandeling door een gastvrije, attente perfect Nederlands sprekdende dame uit Colombia. Zorgvuldig, schone omgeving en fijne natuurlijke producten! Absolute aanrader!
P
pera
6 beoordelingen3 beoordelingen
juli 13, 2020
Goed hoor. Heel vriendelijk

Over deze deal

  • Brazilian Butt Lift-behandeling naar keuze
  • Keuze uit vijf verschillende varianten
  • Kies de behandeling die het beste bij je past
  • Mogelijk op twee locaties:
    • Butt Lift Factory in Hilversum of Amsterdam

Brazilian Butt Lift-behandeling (40 min.)

Tijdens deze basic lift wordt op beide billen een kom geplaatst, welke via een slangetje pulserend vacuüm wordt getrokken. De behandeling zelf zal weinig pijn met zich meebrengen; wel kan je de eerste paar dagen er na een lichte zwelling, rode huid of lichte blauwe plekjes ervaren. Doel van de behandeling is de huid strakker te maken en de billen te liften.

Brazilian Butt Lift-behandeling + shaping (60 min.)

Bij deze variant wordt de basic lift van 40 minuten gecombineerd met 20 minuten lipocavitaie of radiofrequentie. Met lipocavitatie wordt compressie ingezet om vetophopingen, cellulitis en putjes glad te strijken. Radiofrequentie beoogt hetzelfde effect, maar dan met gebruik van geluidsgolven.

Brazilian Butt Lift-behandeling + shaping + enhancement (90 min.)

Deze behandeling doet daar nog een schepje (ijs) bovenop, want na 40 minuten Brazilian Butt Lift en 20 minuten lipocavitaie of radiofrequentie worden de billen blootgesteld aan 30 minuten cryolipolyse. Dit betekent vet verliezen door vet te bevriezen op plekken waar dit normaal lastig verdwijnt. Vetophopingen worden nog even extra onder vuur - of in dit geval een koude laser - gezet.

Brazilian Butt Lift EMSculpting-behandeling (30 min.)

Met elektromagnetische energie krijgen de billen een boost die je met geen normale workout van 30 minuten voor elkaar krijgt. Er wordt een plaat op beide billen geplaatst, welke gedurende 30 minuten (zonder pauze) voor maximale spiercontracties zorgt. Het beoogde effect is gelijk aan 20.000 squats, dus spierpijn zal je naderhand ook wel voelen opkomen.

Brazilian Butt Lift HIFU-behandeling (1,5 à 2 uur)

Met HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) worden geluidsgolven ingezet om de billen strakker en egaler te maken. De stevige trillingen zorgen er voor dat jouw billen op natuurlijke wijze tegengas gaan geven en daarmee de aanmaak van collageen en elastine stimuleren. Door dit 1,5 uur tot 2 uur vol te houden, kunnen vetcellen plaatsmaken voor strakkere billen.

Butt Lift Factory

Bij Butt Lift Factory in Hilversum zijn ze gespecialiseerd in het ‘produceren’ van ronde billen. De salon biedt verschillende manieren om jouw billen te liften en verstevigen naar jouw wens. En het mooiste van al: er komt geen operatie aan te pas. Butt Lift Factory zet enkel niet-invasieve manieren in om de natuurlijke processen op weg naar ronde billen te stimuleren. Denk aan vacuüm, compressie, radiofrequentie, ultrasound, cryolipolyse en elektromagnetische energie. Of aan een combinatie van deze technieken. Je kiest in overleg met de specialist de behandeling die het best bij jouw gewenste resultaten past.

Deal-Voorwaarden

Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig op feestdagen. Verplicht telefonisch reserveren op 0618724346, o.v.v. Groupon en de gekozen behandeling en locatie. Niet geldig i.c.m. andere acties. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Butt Lift Factory