Geen nieuwe meldingen

Corendon City Hotel Amsterdam

Afslanken met endermologie, incl. een vrije gym-sessie van 1 uur bij Corendon City Hotel Amsterdam

Tot 62% korting.
Kies optie

In een Notendop

De endermologie-behandeling richt zich op vetophopingen en cellulitis in het bijzonder en op een verbeterde huidstructuur in het algemeen.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Net als de wiskundelessen op de middelbare school kan afvallen ingewikkeld zijn, kan je er soms wat hulp bij gebruiken en kan je - ondanks je inspanning - niet altijd op goede resultaten rekenen. Maak werk van een goed cijfer (op je weegschaal) met endermologie bij Corendon City Hotel Amsterdam.

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor 1 endermologie-LPG-behandeling + 1 vrije gym-sessie van 1 uur (waarde € 75)
  • € 87,99 voor 3 endermologie-LPG-behandelingen + 3 vrije gym-sessies van 1 uur (waarde € 225)
  • € 139,99 voor 5 endermologie-LPG-behandelingen + 5 vrije gym-sessies van 1 uur (waarde € 375)

Doel van deze endermologie-LPG-behandeling is de doorbloeding verbeteren, de afvoer van lymfevocht en vetcellen stimuleren en verhard (litteken)weefsel verzachten. De behandeling richt zich op vetophopingen en cellulitis in het bijzonder en op een verbeterde huidstructuur in het algemeen. Je trekt een speciaal pak aan en gaat op de massagetafel liggen. Met het handzame LPG-apparaat krijgt een intensieve bindweefselmassage.

Tijdens de eerste behandeling heb je een intakegesprek van ongeveer 25 minuten waarin uitgelegd wordt hoe de behandeling precies in zijn werkt gaat, waarna je lichaam gedurende 25 minuten gemasseerd wordt met het LPG-apparaat. Doorgaans zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig - een of twee keer in de week - voor een optimaal resultaat. Je boekt nog meer resultaat wanneer je direct na de behandeling zelf aan de slag gaat in de gym, daarom is een uur vrij sporten per keer inbegrepen.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 maart 2019 op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 5 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren via e-mail op spa.vitalityamsterdam@corendonhotels.com o.v.v. Groupon.
Annuleren: wanneer je reservering bevestigd is, is wijzigen of annuleren niet meer mogelijk.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. De gym-sessies zijn alleen geldig direct na de LPG-behandelingen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Corendon City Hotel Amsterdam

Deze oase van rust voor hotelgasten en dagjesmensen biedt fijne spa- en wellness-faciliteiten. Zo zon je bij Corendon City Hotel Amsterdam bijvoorbeeld op het indoor strand en ontgift je in de Finse sauna. Probeer eens een speciale behandeling van lichaam en geest om je welzijn, zelfgenezend vermogen en energieniveau te verhogen, in overleg met de ervaren gastheren en gastvrouwen. Bovendien beschikt de spa over een Turkse hamam met traditionele mozaïek, marmer, koepelplafonds en moderne faciliteiten waarmee ze een zorgeloze ambiance creëren waarin het aangenaam ontspannen, ontstressen en genieten is. Het hotel in Amsterdam Nieuw-West is goed bereikbaar. Tram- en metrohaltes zijn vlakbij en er is ook een treinstation op loopafstand, zodat je snel in hartje Amsterdam bent en net zo makkelijk en vlug bij luchthaven Schiphol en Amsterdam RAI.

Corendon City Hotel Amsterdam

Spa, Sauna, Cosmetische behandelingen, Behandeling van cellulitis
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.