Corendon City Hotel Amsterdam

Corendon City Hotel Amsterdam

Tot 57% korting.
Kies optie

In een Notendop


Je krijgt toegang tot de spa, een parkeerkaart, koffie of thee met gebak en naar keuze een massage of gezichtsbehandeling van 25 minuten.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


De bruisende dynamiek van Amsterdam beleef je volop wanneer je zelf óók bruist van de energie. Laad je op in de Vitality Spa in het Corendon City Hotel Amsterdam.

Kies uit 4 opties

 • € 24,99 voor een spa-arrangement Ladies-middag voor 1 persoon (waarde € 56,50)
 • € 49,99 voor een spa-arrangement Ladies-middag voor 2 personen (waarde € 113)

 • € 39,99 voor een spa-arrangement Ladies-middag voor 1 persoon, incl. een behandeling naar keuze(waarde € 94)
 • € 79,99 voor een spa-arrangement Ladies-middag voor 2 personen, incl. een behandeling naar keuze (waarde € 188)

Spa-arrangement Ladies-middag:

 • Entree tot de Corendon Vitality Spa
 • Ontvangst met Turkse thee of koffie en gebak
 • Parkeerkaart per auto
 • Gebruik van handdoeken

Spa-arrangement Ladies-middag incl. een behandeling:

 • Entree tot de Corendon Vitality Spa
 • Ontvangst met Turkse thee of koffie en gebak
 • Parkeerkaart per auto
 • Gebruik van handdoeken
 • Massage naar keuze (relaxation, sport of anti-stress) of gezichtsbehandeling (25 min.)

Als je even je knop wil omzetten naar standje ‘ontspannen’, dan haast je je - nee, dan doe je het natuurlijk rustig aan, maar je wíl vast snel - zonder te twijfelen naar deze Vitality Spa in Corendon City Hotel Amsterdam. Je wordt meteen in de watten gelegd met Turkse thee of koffie en een gebakje. Je krijgt met deze spa en wellness deal toegang tot - uiteraard - de spa en wellness en krijgt daarbij een setje handdoeken te leen. Bij het arrangement met een behandeling word je nog voor 25 minuten onder handen genomen. Je kiest zelf of dat gebeurt met een Relaxation-, Sport- of antistressmassage of met een gezichtsbehandeling.

De massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 4 juni 2019 op maandag t/m donderdag vanaf 12.00 - 17.00 uur.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren via e-mail op spa.vitalityamsterdam@corendonhotels.com o.v.v. Groupon.
Annuleren: wanneer je reservering bevestigd is, is wijzigen of annuleren niet meer mogelijk.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Badkleding, slippers en handdoeken/badjas zijn verplicht. Deze kan je zelf meenemen of kopen bij Vitality Spa. Slippers koop je ter plekke voor € 7,50, een badjas huren kost € 5. Huur van handdoeken is bij je bezoek inbegrepen. Minimumleeftijd: 18 jaar. ID-kaart meenemen is verplicht. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Corendon City Hotel Amsterdam


Deze oase van rust voor hotelgasten en dagjesmensen biedt fijne spa- en wellness-faciliteiten. Zo zon je bij Corendon City Hotel Amsterdam bijvoorbeeld op het indoor strand en ontgift je in de Finse sauna. Probeer eens een speciale behandeling van lichaam en geest om je welzijn, zelfgenezend vermogen en energieniveau te verhogen, in overleg met de ervaren gastheren en gastvrouwen. Bovendien beschikt de spa over een Turkse hamam met traditionele mozaïek, marmer, koepelplafonds en moderne faciliteiten waarmee ze een zorgeloze ambiance creëren waarin het aangenaam ontspannen, ontstressen en genieten is. Het hotel in Amsterdam Nieuw-West is goed bereikbaar. Tram- en metrohaltes zijn vlakbij en er is ook een treinstation op loopafstand, zodat je snel in hartje Amsterdam bent en net zo makkelijk en vlug bij luchthaven Schiphol en Amsterdam RAI.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.