Geen nieuwe meldingen

Corendon Village Amsterdam

Corendon Village Amsterdam

Tot 39% korting.
Kies optie

In een Notendop

Laat je meenemen naar de wonderlijke wereld van film tijdens een bioscoopbezoek met drankje en snack of dinerbufet ter plekke.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 2 opties

  • € 7,50 voor een bioscoopkaartje + frisdrank en popcorn
  • € 22,50 voor een bioscoopkaartje + 2 uur toegang tot het all-inclusive dinerbuffet (waarde € 37)

Ga voor een filmisch tussendoortje en geniet van een bioscoopfilm naar keuze. Je neemt plaats in 1 van de 78 zitplaatsen en kan je filmmiddag/-avond aanvullen met een een kleine popcorn en een frisdrank óf er een compleet uitje van maken met aansluitend (of vooraf) 2 uur lang toegang tot het all-inclusive-buffet. Het buffet bestaat uit verschillende warme en koude gerechten zoals salade, tapas, pizza, sushi en diverse vis- en vleesgerechten. En omdat al dat eten natuurlijk dorstig maakt zijn frisdrank, koffie, thee, wijn en Heineken-tapbier ook inbegrepen.

Voor een volledig overzicht van de films en filmtijden klik je hier. Momenteel schitteren Maya de Bij: De Honingspelen, Green Book, De Lego Film 2, Hoe Tem Je Een Draak 3 (2D), Cold Pursuit en Green Book op het witte doek.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 26 mei 2019 op alle dagen van de week. De optie inclusief diner is geldig op woensdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken maar meer te koop als kado.
Reserveren: voor de bioscoop verplicht online via corendonhotels.com/corendon-village-hotel-amsterdam/nl/bioscoop/, kies hier de film, klik op Ticket en kies voor "grp standaard" voor de optie met frisdrank en popcorn of kies "grp all-inclusive" voor de optie met diner en vul je grouponcode in. Voor het diner reserveer je op https://www.corendonhotels.com/corendon-village-hotel-amsterdam/nl/facility/restaurants-bars/all-you-can-eat-restaurant/. Klik rechtsonderin op "Book A Table". Kies datum en tijd van je voorkeur. Vul bij "opmerkingen" in dat je met Groupon komt. Toon je groupon (digitaal) bij aankomst. Let op: als je kiest voor de optie met bioscoopkaartje én diner moet je voor allebei aansluitend een reservering maken.
Annuleren: niet mogelijk.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Voor 3D-films geldt een toeslag van € 2,50 per persoon en voor extra lange voorstellingen geldt een toeslag van € 1 per persoon. Niet geldig voor speciale voorstellingen, zoals Ladies night. Inclusief parkeren. Het restaurant is open van 17.00-21.30 uur, je bioscoopbezoek en diner moeten elkaar opvolgen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Corendon Village Amsterdam

Het in 2018 geopende Corendon Village Amsterdam telt maar liefst 680 kamers, suites en appartementen en heeft een heuse Boeing 747 in de achtertuin staan. Je kan hier uiteraard overnachten maar het hotel heeft meer te bieden. Zo zijn er zeven restaurants en bars - waarvan één exclusief voor hotelgasten - waar je terecht kan voor à la carte-gerechten, cocktails of een all-inclusive-ontbijt of -diner. Ook een spa, een fitnessruimte en een bioscoop met 78 plekken maken deel uit van het resort. Je vindt Corendon Village Amsterdam om de hoek bij Schiphol. Met de bereikbaarheid zit het dus wel goed.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.