Geen nieuwe meldingen

Coronel Events

Coronel Events

Tot 45% korting.
Kies optie

In een Notendop

Klim, klauter, spring en vlieg door dit indoor klimbos met meer dan 40 hindernissen.

Over deze deal

Net als een kat in het nauw maakt een mens met hoogtevrees gekke sprongen maar landen ze uiteindelijk vaak met alle voeten op de grond. Laat het beest in je los bij het indoor klimbos van Coronel Events.

Kies uit 4 opties

  • € 9,99 voor 1,5 uur klimmen voor 1 persoon (waarde € 16,95)
  • € 28,99 voor 1,5 uur klimmen voor 3 personen (waarde € 50,85)
  • € 37,99 voor 1,5 uur klimmen voor 4 personen (waarde € 67,80)
  • € 54,99 voor 1,5 uur klimmen voor 6 personen (waarde € 101,70)

In dit indoor klimbos kan je anderhalf uur lang alle hindernissen en parcoursen overwinnen. In totaal vind je hier 40 hindernissen die tot wel 10 meter hoogte gaan. Er zijn drie verschillende routes - van makkelijk naar moeilijk - waarbij je over zigzagbruggen en papegaaienbalken klimt en liaansprongen moet maken om naar het hoogste punt te komen. Uiteraard begint je avontuur met het aantrekken van een klimgordel en het bevestigen van de smart beldray zodat je veilig het parcours kan afleggen. Het klimbos is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar met een lengte van minimaal 1,30 meter en ook voor volwassenen is er genoeg uitdaging te vinden.

Moet je weten

Voorwaarden en nuttige informatie

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 13 oktober 2019 op woensdag t/m zondag (tijdens de zomervakantie geldig op alle dagen van de week).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 035 526 50 53, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Op vertoon van je groupon krijg je 10% korting op een andere activiteit bij Coronel Events. Niet geldig i.c.m. andere acties Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Locatie

Je kan deze deal gebruiken op 1 locatie

Over Coronel Events

Bij Coronel Events in Huizen kan je terecht voor een sprankelende reeks spetterende activiteiten. Raceliefhebbers gaan karten op de door Tom en Tim Coronel ontworpen kartbaan (geïnspireerd op het circuit Francorchamps) met snelle en langzame bochten, een tunnel en een fly-over. Maar je kan ook de arena van 1.000 m2 in om met lasers op elkaar te schieten, klimmen in het klimbos en zelfs beauty-workshops zijn mogelijk. Kortom, een nogal logische locatie voor alle soorten uitjes met de familie, het bedrijf, of een stel vrienden.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.