Geen nieuwe meldingen

Coronel Events

Coronel Events

Tot 41% korting.
Kies optie

In een Notendop

Ga de strijd met elkaar aan in een 1.000 m² grote arena met een groep van maximaal 20 personen.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Anders dan op een feestje is het bij lasergamen juist niet de bedoeling dat je in het licht gaat staan dansen en juist wel de bedoeling je voor andere mensen te verstoppen. Schitter in de schaduw tijdens een spel lasergamen bij Coronel Events.

Kies uit 4 opties

  • € 19,99 voor een spel lasergamen voor 4 personen (waarde € 34)
  • € 39,99 voor een spel lasergamen voor 8 personen (waarde € 68)
  • € 49,99 voor een spel lasergamen voor 10 personen (waarde € 85)
  • € 99,99 voor een spel lasergamen voor 20 personen (waarde € 170)

Trommel al je vrienden op of ga de strijd aan met je collega’s of familie tijdens een spel lasergamen. Binnen 15 minuten moet je zoveel mogelijk punten verzamelen in een 1.000 m² grote lasergame-arena. De arena lijkt een gehavende, verlaten stad met echte autowrakken, rook en andere obstakels die je tegenkomt op meerdere verdiepingen. Het gevaar kan dus echt overal vandaan komen. Je kan met maximaal 20 mensen tegelijk spelen en uiteraard is gebruik van het materiaal - een pak en wapen - bij de deal inbegrepen en begint het spel met een instructie.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 13 oktober 2019 op woensdag t/m zondag (tijdens de zomervakantie geldig op alle dagen van de week).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 035 526 50 53, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Op vertoon van je groupon krijg je 10% korting op een andere activiteit bij Coronel Events. Niet geldig i.c.m. andere acties Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Coronel Events

Bij Coronel Events in Huizen kan je terecht voor een sprankelende reeks spetterende activiteiten. Raceliefhebbers gaan karten op de door Tom en Tim Coronel ontworpen kartbaan (geïnspireerd op het circuit Francorchamps) met snelle en langzame bochten, een tunnel en een fly-over. Maar je kan ook de arena van 1.000 m2 in om met lasers op elkaar te schieten, klimmen in het klimbos en zelfs beauty-workshops zijn mogelijk. Kortom, een nogal logische locatie voor alle soorten uitjes met de familie, het bedrijf, of een stel vrienden.

Coronel Events

Kinderactiviteiten, Plezier of vrije tijd, Lasergamen
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.