Geen nieuwe meldingen

Achterom 64, Barendrecht

Haargroei-bevorderende behandeling en pigmentatie bij Cosmedisch Center in Rotterdam

Kies optie

In een Notendop

Met gebruik van een naald wordt kleur aangebracht op kaal wordende plekken én wordt het natuurlijke haargroeiproces weer in gang gezet.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
S
Serginho
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 16, 2020
Zeer deskundig en betrouwbaar. De specialisten geven je een vertrouwd gevoel waardoor je je gelijk op je gemak voelt voor de behandeling. Na de behandeling was het resultaat precies zoals ik het me had voorgesteld.
M
Mercedes
1 beoordelingen1 beoordelingen
mei 30, 2021
Great... professionals, excellent attention and explanations regarding the treatments and expectations.. The treatment itself was gre
K
Kelly
2 beoordelingen1 beoordelingen
maart 27, 2021
Heel tevreden. Lieve en kundige mensen.
G
Gaby
9 beoordelingen3 beoordelingen
september 3, 2020
Het wordt heel goed en realistisch uitgelegd wat de behandeling inhoud. Zeer tevreden.
D
daphnetop reviewer
6 beoordelingen6 beoordelingen
mei 19, 2020
Fijn ontvangst Geven je een goed gevoel Kortom tevreden

Over deze deal

Inhammen zijn aantrekkelijk als ze zich in een bergachtige kust bevinden en fjorden heten, maar op je hoofd worden ze al gauw kale plekken genoemd. Trek je niet terug maar stap binnen bij Cosmedisch Center voor een stamcelactivatie- of scalp-pigmentatiebehandeling.

Kies uit 4 opties

  • € 74,99 voor een stamcelactivatie- OF scalp-pigmentatiebehandeling in 1 zone naar keuze (waarde € 150)
  • € 139,99 voor een stamcelactivatie- OF scalp-pigmentatiebehandeling in 2 zones naar keuze (waarde € 300)
  • € 199,99 voor een stamcelactivatie- OF scalp-pigmentatiebehandeling in 3 zones naar keuze (waarde € 450)
  • € 249,99 voor een stamcelactivatie- OF scalp-pigmentatiebehandeling in 4 zones naar keuze (waarde € 600)

In een sessie van ongeveer een uur wordt één van de behandelingen voor een voller ogende haardos uitgevoerd. Je kan kiezen uit scalp-pigmentatie en stamcelactivatie:

Scalp-pigmentatie

Met gebruik van permanente make-up worden allereerst kale (of kaal wordende) plekken op je hoofd opgevuld met jouw haarkleur. Met een naald wordt er kleur op de hoofdhuid getatoeëerd. Hierdoor heb je per direct resultaat en oogt het alsof je korte stoppels hebt.

Stamcelactivatie

Bij stamcelactivatie wordt de eigen haargroei gestimuleerd. Hierbij worden stamcellen als het ware wakker geschud zodat het natuurlijke haargroeiproces weer in gang gezet wordt. Met dezelfde ‘permanente-makeupnaald’ als bij scalp-pigmentatie wordt nauwkeurig en voorzichtig een speciaal ontwikkeld stamcelpreparaat in de hoofdhuid geprikt - deze naald gaat maar een fractie van een millimeter de hoofdhuid in. Thuis gebruik je vervolgens een soortgelijk serum voor extra voeding, met als doel zowel bestaande als nieuwe haren voller en gezonder te maken. De eerste resultaten zijn doorgaans na 4 weken zichtbaar.

Zones

Om de zones af te bakenen heeft Cosmedisch Centrum de huid op je hoofd ingedeeld in vier verschillende vlakken, zoals je op de afbeelding kan zien. Je kiest van tevoren of je één of meerdere van deze zones wil laten behandelen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen en 11 t/m 16 september 2019).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0180 721 268, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: bij meerdere behandelingen moet er gemiddeld ± 4 weken tussen de behandelingen zitten. Toon bij aankomst je groupon afgedrukt of op je mobiel. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Cosmedisch Center

Bij dit 'cosmetisch-medisch' centrum in Barendrecht - nabij Rotterdam - staan huidbehandelingen en lekker in je vel zitten centraal. Je kan hier acné, huidverzakkingen en cellulitis laten behandelen, en voor verfraaiing met permanente make-up zit je hier ook goed. Bovendien helpen de specialisten van Cosmedisch Center je graag af van die paar kilootjes teveel of die tatoeage waar je spijt van hebt. Liever (weer) een stralend gebit? Boek dan een tandenbleekbehandeling met peroxidevrije gel, speciaal voor gevoelige tanden.