Geen nieuwe meldingen

Cosmetische opbergtas

Cosmetische opbergtas

Resterende tijd beperkt!
Tot 62% korting.
€ 23,99
€ 8,99
62% korting

In een Notendop

Deze waterdichte make-uptas maakt het gemakkelijk om cosmetica of andere alledaagse accessoires op te bergen en mee te nemen.

Product-details

  • Materiaal: 100% Oxford-stof
  • Kleuren: blauwe bloemen, marineblauwe bloemen, bordeaux bloemen, roze kersen, watermeloenrood en marineblauw
  • Afmeting: 21,5 x 17 x 6,5 cm
  • Gewicht: 84 gram
  • Waterdicht en gemakkelijk te vervoeren

Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 01.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.