sluit
Gebruik code ZONDAG25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

5, 10, 15, 20 of 25 COVID-19 Antigeen Snelle Tests

COVID-19 Antigeen Snelle Tests

€ 49,90
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

De COVID-19 Antigen Rapid Tests is een laterale-flow-immunoassay voor de kwalitatieve detectie van SARS-CoV-2-antigenen.

Product-details

Inclusief verzendkosten

Deze deal van Groupon wordt verkocht door Grouplineshop S R L

 • Doel is het detecteren van SARS-CoV-2 nucleocapside-antigeen
 • Antigeen is meestal detecteerbaar in nasofaryngeale, nasale en orofaryngeale uitstrijkjes in de acute fase van infectie
 • Positieve resultaten wijzen op de aanwezigheid van virale antigenen, maar klinische correlatie met de geschiedenis van de patiënt en andere diagnostische informatie is vereist om de infectiestatus te bepalen
 • Positieve resultaten sluiten de aanwezigheid van infectie of gelijktijdige infectie met andere virussen niet uit. De gedetecteerde antistoffen zijn mogelijk niet de definitieve oorzaak van symptomen
 • Negatieve resultaten sluiten de aanwezigheid van SARS-CoV-2-infectie niet uit en mogen niet worden gebruikt als de enige basis voor de behandeling van patiënten of managementbeslissingen, inclusief managementbeslissingen infectie
 • Negatieve resultaten moeten worden overwogen in de context van recente blootstellingen, de medische geschiedenis van de patiënt en de aanwezigheid van klinische tekenen en symptomen die typisch zijn voor COVID-19, en worden bevestigd door moleculaire analyse indien nodig voor de behandeling van de patiënt

Waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen:

 • Alleen voor uitwendig gebruik
 • Gebruik dit product niet als enige basis voor het diagnosticeren of uitsluiten van een SARS-CoV-2-infectie of voor het informeren naar de status van de COVID-19-infectie
 • Gebruik dit product niet na de vervaldatum
 • Alle samples moeten als potentieel gevaarlijk worden beschouwd en moeten op dezelfde manier worden behandeld als een geïnfecteerd sample
 • De cassette die voor het testen is gebruikt, moet worden weggegooid in overeenstemming met de regelgeving

Bewaren:

 • Na opening van de verpakking moet de test binnen een uur worden gebruikt
 • Langdurige blootstelling aan een hete en vochtige omgeving kan leiden tot verslechtering van het product
 • Serienummer en houdbaarheidsdatum zijn afgedrukt op het etiket

Gebruiksaanwijzing:

 • Monsterafname door nasaal uitstrijkje *
 1. Haal het wattenstaafje uit de verpakking.
 2. Laat het hoofd naar achteren zakken tot een hoek van ongeveer 70°.
 3. Breng het wattenstaafje langzaam in het neusgat evenwijdig aan het gehemelte (niet naar boven) totdat weerstand wordt gevoeld of de afstand gelijk is aan de afstand tussen het oor en het neusgat van de patiënt, wat wijst op nasofaryngeaal contact (het wattenstaafje moet een diepte bereiken die gelijk is aan de afstand tussen de neusgaten en de opening van het uitwendige oor). Wrijf zachtjes en draai het wattenstaafje. Beweeg het wattenstaafje enkele seconden niet vanuit deze positie, zodat de stoffen kunnen worden geabsorbeerd.
 4. Trek het wattenstaafje langzaam terug terwijl je het ronddraait. Monsters kunnen van beide kanten worden afgenomen met hetzelfde wattenstaafje, maar het is niet nodig om aan beide kanten monsters te nemen als de punt van het wattenstaafje verzadigd is met vloeistof uit het eerste wattenstaafje. Als een afwijkend septum of obstructie het moeilijk maakt om het monster uit het ene neusgat te halen, gebruik dan hetzelfde wattenstaafje om het monster uit het andere neusgat te halen.

Monsterafname door neusuitstrijkje

 1. Steek met een lichte rotatie het wattenstaafje ongeveer 2,5 cm in het neusgat totdat je weerstand voelt
 2. Draai het wattenstaafje meerdere keren tegen de neuswand en herhaal de handeling in het andere neusgat met hetzelfde wattenstaafje

Verzameling van het monster in het orofaryngeale uitstrijkje

 • Steek het wattenstaafje in de achterkant van de keelholte en amandelen, wrijf het wattenstaafje over beide amandelen en de achterkant van de keelholte en raak de tong, tanden en tandvlees niet aan.

Test procedure:

 • Opmerking: breng testcassettes, reagentia en monsters op kamertemperatuur (15-30 °C of 59-86 °F) voordat je gaat testen
 • Plaats een afzuigbuis op het werkstation
 • Draai het deksel van de reageervloeistof los. Doe alles in het extractiebuisje
 • Raadpleeg de sectie “Sampleverzameling” voor informatie over het nemen van samples

Directe buffertestprocedure

 1. Steek het uitstrijkje in het extractiebuisje dat het extractiereagens bevat. Draai het wattenstaafje minstens 5 keer terwijl u de kop tegen de onderkant en zijkant van de extractiebuis drukt. Verwijder het wattenstaafje niet gedurende 1 minuut uit het extractiebuisje.
 2. Trek het wattenstaafje eruit door tegelijkertijd in de zijkanten van het buisje te knijpen om de vloeistof uit het wattenstaafje te halen. De geëxtraheerde oplossing zal als testmonster worden gebruikt.
 3. Bedek de extractiebuis goed met een druppelaar.
 4. Haal de testcassette uit de verzegelde zak.
 5. Keer het monsterextractiebuisje om, houd het buisje omhoog en breng langzaam 3 druppels in de monstercontainer (S) van de testcassette en start vervolgens de timer.
 6. Wacht tot de gekleurde lijnen verschijnen. Lees testresultaten in 15 minuten, na 20 minuten zijn de resultaten niet meer betrouwbaar

Resultaten interpretatie:

 • POSITIEF: Er worden twee regels weergegeven. Eén gekleurde lijn wordt weergegeven in het controlegedeelte (C), en de andere gekleurde lijn wordt weergegeven in het testgedeelte (T), ongeacht de intensiteit van de testlijn.
 • NEGATIEF: Er wordt een gekleurde lijn weergegeven in het controlegedeelte (C) en er wordt geen lijn weergegeven in het testgedeelte (T).
 • ONGELDIG: De controlelijn wordt niet weergegeven. Onvoldoende monstervolume of onjuiste procedure Onvoldoende monstervolume of onjuiste proceduretechnieken zijn de meest waarschijnlijke oorzaken van een ontbrekende controlelijn. Bekijk de procedure en herhaal de test met een nieuwe testcassette. Als het probleem aanhoudt, stop dan met het gebruik van de kavel en neem contact op met uw plaatselijke distributeur.

Beperkingen:

 • Het product is beperkt tot het leveren van kwalitatieve detectie. De intensiteit van de testlijn komt niet noodzakelijk overeen met de concentratie van antigenen in de monsters.
 • Negatieve resultaten sluiten de mogelijkheid van SARS-CoV-2-infectie niet uit en mogen niet worden gebruikt als de enige basis voor beslissingen over de behandeling van patiënten.
 • De arts moet de resultaten interpreteren rekening houdend met de geschiedenis van de patiënt, fysieke gegevens en andere diagnostische procedures.
 • Een negatief resultaat kan worden verkregen als de hoeveelheid SARS-Cov-2-antigenen die in het monster aanwezig zijn, lager is dan de detectielimiet van de immunoassay, of als het virus een of meer kleine aminozuurmutaties heeft ondergaan in de doelepitoopsectie geïdentificeerd door de monoklonale antilichamen die in de test worden gebruikt.

Deal-Voorwaarden

Levering: Inbegrepen in de prijs. Houd rekening met ongeveer 14 kalenderdagen.
Je bestelling: De aankoop wordt verzonden naar het afleveradres dat is opgegeven bij het afrekenen. Het afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Verkopersinformatie en vragen: Je product wordt geleverd door Grouplineshop S R L.
Geregistreerd adres:
via tagliamonte 2
08858 torre annunziata
NAPOLI IT.

Neem voor vragen voorafgaand aan de aankoop contact op met: infoitalia@bigupstore.com.

Voor vragen na aankoop, retourzendingen en ons retourbeleid, klik hier.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.